Visa utbildning.se som: Mobil

Kundupplevelse - en konkurrensfaktor

Handelskammaren Värmland
Kort om utbildningen
4 timmar
2 990 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Karlstad

Kursbeskrivning

Idag räcker det oftast inte för företag att erbjuda en bra produkt till ett bra pris. För att behålla kunders lojalitet och skapa intresse och attrahera nya kunder, behövs något mer. Kundupplevelsen blir en allt viktigare konkurrensfaktor för företagen, och kanske till och med den allra viktigaste.

Forskning visar på att en god kundupplevelse är det som skiljer agnarna från vetet och att den också är den enda vägen ut ur evig priskonkurrens.

Allt fler företag inom olika branscher tjänstefieras och nya affärsmodeller skapas i syfte att kunderna ska få en ännu bättre upplevelse. Hur ser upplevelsen ut för en kund till ett IT-företag? Är det skillnad på kundupplevelsen om företaget finns inom verkstadsindustrin eller inom pappersindustrin?

Många kunder åker exempelvis till IKEA och handlar även när de inte planerar att handla något och andra kunder köper återkommande av samma leverantör. Vad beror egentligen det på?

På Centrum för tjänsteforskning (CTF), vid Karlstads universitet, har man jobbat i över trettio år med hur företag i olika branscher kan skapa bättre kundupplevelser. Kan ditt företag öka lönsamheten genom att ta del av deras erfarenheter?

Mål med seminariet

  • Att du har fått ökad förståelse för vad en kundupplevelse innebär.
  • Att du fått ökad kunskap om hur ditt företag kan bidra till bättre kundupplevelser.
  • Att du har fått inspiration till att börja och/eller fortsätta arbeta medvetet med dina kunders upplevelser.

Målgrupp

Denna halvdag vänder sig till dig som vill veta mer om vad en bra upplevelse är för en kund och som vill få ökad kunskap om hur företaget skulle kunna bidra till ännu bättre kundupplevelser, och därigenom göra ännu bättre affärer, oavsett vilken bransch företaget verkar inom.

Kursinnehåll

Under denna halvdag kommer bland annat följande områden att belysas och diskuteras:

  • Vilka kundupplevelser bidrar ditt företag till att skapa idag, och vilka bidrar de inte till?
  • Hur kan ditt företag fånga upp signaler som kan utveckla och förbättra kundupplevelserna?
  • Hur kan ditt företag supporta dina kunder så att deras upplevelser förstärks?
  • Tjänstefieringsstegen

Upplägg

Vi varvar teori med praktiska exempel och hoppas att du som deltagare också vill dela med dig av dina egna erfarenheter och funderingar.

Tid & plats

Tid: Tisdag 7 maj 2019 , kl 12:00-16:00

Vi inleder med gemensam lunch kl. 12.00 och beräknas avsluta vid kl. 16.00.

Plats:Handelskammaren Värmland, Tullhusgatan 1A, Karlstad

Erbjudande

Pris: 2990 kr per person exkl moms.

Medlemspris*: 1495 kr per person exkl moms.

*Är ditt företag medlem i Handelskammaren Värmland så får du ett lägre pris på utbildningen. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar - gå till "Vad gör vi", och sedan "Om oss" i menyn höst upp till höger på vår hemsida. Där finner du sedan vilka som är medlemmar. 

I priset ingår fika och lunch.

Bokningsvillkor: Anmälan senast 22 april. Seminariet har ett begränsat antal platser.

Din bokning är bindande men platsen kan överlåtas till annan person. Om du av någon anledning får förhinder kan du fritt avboka fram till 4 veckor före utbildningsdagen. Vid avbokning 2-4 veckor före utbildningsdagen debiteras 50% av avgiften. Vid avbokning mindre än 1 vecka före utbildningsdagen debiteras hela avgiften.

Kursledare

Under en eftermiddag lär vi oss mer av Per Kristensson, forskare från CTF, och får verktyg att jobba med för att öka den positiva kundupplevelsen. Vi får även ta del av erfarenheter och tips från Robert Gustavsson, Uddeholms AB, där de aktivt arbetar med frågan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kundupplevelse - en konkurrensfaktor, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Handelskammaren Värmland

Handelskammaren Värmland arbetar för att göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen och tillsammans med cirka 1 150 medlemsföretag får vi tyngd i de frågor som vi driver. Vi håller utbildningar och seminarier som hjälper företag att göra...


Läs mer om Handelskammaren Värmland och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Handelskammaren Värmland

Tullhusgatan 1A
652 26 Karlstad Värmlands län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Kundupplevelse - en konkurrensfaktor!