Visa utbildning.se som: Mobil

head.utbildning.se

Handelskammaren Värmland arbetar för att göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen och tillsammans med cirka 1 150 medlemsföretag får vi tyngd i de frågor som vi driver.

Vi håller utbildningar och seminarier som hjälper företag att göra fler och bättre affärer, dessutom blir utbildningarna en plattform för erfarenhetsutbyte och värdefulla kontakter.

Internationell handel, juridik, HR och styrelsearbete, är några av de ämnen som ryms inom vårt kompetensutvecklingsprogram. Fler av utbildningarna kan vi skräddarsy efter behov.


Handelskammaren Värmland är en regional och oberoende medlemsorganisation. Vi arbetar tillsammans för att utveckla det värmländska näringslivet, skapa ökad tillväxt, konkurrenskraft och lönsamhet i länet. Som medlem får du även tillgång till en viktig mötesplats där du kan inspireras, knyta kontakter och göra affärer. Med Värmland, Sverige och världen. Genom oss får du olika typer av affärsstöd, som stärker både dig och ditt företag. Och vi erbjuder fördjupad kunskap och service till dig som har en internationell verksamhet.

Visa alla utbildningar med Handelskammaren Värmland

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Handelskammaren Värmland och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Handelskammaren Värmland

Tullhusgatan 1A
652 26 Karlstad Värmlands län

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från Handelskammaren Värmland , fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Handelskammaren Värmland !