Visa utbildning.se som: Mobil

MBA-stipendiet 2022

Handelshögskolan i Stockholm
Kort om utbildningen
18 månader
Nästa tillfälle: 2021-12-06 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Få ditt livs utmaning finansierad med ett MBA-stipendium!

Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm ger dig en unik chans att höja din kompetens och skapa ett ovärderligt nätverk. 

Oavsett om du har siktet inställt på att tillhöra framtidens ledare eller vill bredda dina redan existerande kunskaper så är en Executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm enormt meriterande. SSE MBA Executive Format ger dig en möjlighet att öka dina kunskaper och färdigheter vad gäller att leda och utveckla företag och organisationer. Under programmets gång jobbar du genomgående i både stora och mindre lärprojekt som ger direkt effekt i din organisation.

Här kan du läsa mer om stipendiet. Ansök senast 18 juni 2021.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För att bli stipendiat krävs en akademisk examen motsvarande 180 högskolepoäng, minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, mycket goda kunskaper i engelska och att arbetsgivaren stödjer deltagandet i utbildningen. 

Har du sökt stipendiet tidigare år men inte fått det är du givetvis välkommen att ansöka igen. Missa inte möjligheten att få ditt livs utmaning finansierad.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om MBA-stipendiet 2022, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm - Stockholm School of Economics

Handelshögskolan i Stockholm (HHS) är en internationell handelshögskola baserad i Stockholm, Sverige. HHS är rankad som den bästa i Norden och de Baltiska länderna, och har högt anseende både nationellt och internationellt. SSE erbjuder kandidatprogram, master- och forskarutbildningar, MBA program...


Läs mer om Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera MBA-stipendiet 2022!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 21 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen MBA-stipendiet 2022 från Handelshögskolan i Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar