Greengap AB

i Rikstäckande (+ 4 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Greengap AB

Vi vill skapa framtidens vinnare!

För att navigera mot en hållbar framtid behövs helhetssyn, proaktivitet och vetenskapliga principer. Vi använder sådan kunskap, och adderar våra professionella praktiska erfarenheter. Vi kallar vårt angreppssätt The Greengap Approach™.

Genom att förstå framtidens hållbara villkor och identifiera affärsrisker och affärsmöjligheter kommer ni finna er väg framåt. Vi vet också att företag som aktivt och medvetet driver sin affär med miljö- och hållbarhetsvärden är de som kommer att blomstra på lång sikt.

Verksamhetsutvecklare med ett hållbart helhetsperspektiv.

Våra utbildningsprogram riktar sig till nya och erfarna personer i ledande roller med affärs- & verksamhetsutvecklingsansvar eller ni som internt arbetar med hållbarhetsfrågor alternativt önskar erhålla en djupare kunskap inom området.

Greengaps team har i ledande befattningar arbetat med flera framgångsrika företag. Vi är vana föreläsare/kursledare och har lång erfarenhet inom hållbar affärsutveckling, innovation, ledarskap, kommunikation och marknadsföring. Vi ger dig ett brett spektrum av sakkunskap, vetenskapliga rön och kreativt tänkande. Vi strävar efter praktisk handling.

Vårt mål är att ge dig insikter och inspiration så att du kan stå stadigare i dina hållbara strategiska beslut och göra konkreta framsteg med mätbar effekt.

Visa alla utbildningar med Greengap AB

Utbildningar

Utbildning
Hållbarhet Längd Pris Ort Snittbetyg
Hållbar innovation 18 timmar Från 18 300 SEK Flera orter (2)
Strategiskt hållbarhetsarbete 1 dag Från 10 500 SEK Flera orter (2)
4,0 (3)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Greengap AB och veta mer om deras utbildningar.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 3 recensioner.
Skriv en recension
4/5
Kursdeltagare
21 feb 2022

Gruppen och ledarna har gett ett fint samtalsklimat där många tankar kommer fram på ett oprententiöst sätt. Ledarna var kompetenta och engagerade. Total 2,5 dagars kurs

4/5
Kursdeltagare
21 feb 2022

Kursen/workshopen har i hög utsträckning stärkt vårt företags hållbarhetsarbete. Total 2,5 dagars kurs

4/5
Kursdeltagare
21 feb 2022

4 av 5

Highlights