Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Vägen till frihet – Släpp taget om det som begränsar dig

GreatBeing
Kort om utbildningen
4 veckor
396 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-10-26 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Den här 4-veckors kursen hjälper dig att göra dig tydlig för dig själv så att du kan byta mindsetoch släppa taget om allt som tynger ned dig i onödan.
Istället kan dubygga självkänslaeftersom att du vet att du är ok i alla lägen. Du påverkas därmed mindre av din omgivning, och kan istället välja hur du vill förhålla dig till den.

Vår kurs ärtydlig och enkel att följa. Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, du kommer garanterat att lära dig massor av saker somunderlättar din vardag. Troligen för resten av ditt liv. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

E-kursen vänder sig till dig som vill göra en positiv förändring i ditt liv – här och nu. Du får konkreta tips och vägledning så att du kan tömma ryggsäcken på det som hindrar dig från att våga leva det liv du vill ha.

Kursen passar dig som känner att du sitter fast, inte vet hur du ska gå vidare och vill känna mer trygghet i dig själv. Dig som vill bättre veta och förstå varför din livssituation ser ut som den gör, och hur du kan förändra den.

Inga förkunskaper krävs.

Kursen är för privatpersoner samt privat och offentlig sektor oavsett bransch.

Kursinnehåll

Med hjälp av kursen kommer du att:

  • Upptäcka gamla mönster som har fått styra din tillvaro. Bli vän med din historia.
  • Se vad du gör bara av gammal vana, och byta ut det till det du faktiskt vill.
  • Lära dig att genomskåda åsikter och idéer som du har plockat upp av andra genom åren, och se vad som stämmer med dina värderingar idag och vad du kan stå för. 
  • Bli medveten om vilka förväntningar du har på dig själv och andra. Så att du lättare kan hantera det som händer, utan att tappa fotfästet. 
  • Lära dig att se i ett större perspektiv. Ett mer verklighetsförankrat, så att du inte låter allt som händer gå ut över din egen självkänsla.

Video

Kursledare

Handledare Susanne von Paykull, samtalsterapeut och utbildare sedan 15 år. Både för privatpersoner och företag. Utbildning och handledning har getts enskilt och i grupp genom personliga möten, kurser och workshops.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Vägen till frihet – Släpp taget om det som begränsar dig, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Christina
(5)
"Skönt att kunna genomföra kurserna hemma i egen takt. Bra upplägg och bra innehåll. Nu gäller det bara att fortsätta med det här."
Sofie
(5)
"Jag kan varmt rekommendera vilken som helst av dessa kurser till alla som vill ge sig själva något fint. Har hittills gått Vägen till frihet och Fixa meditationen. Nästa blir Hitta dig själv."
Christina
(5)
"Jag blev påmind om vad som är viktigast i mitt liv. När jag mår bättre, med hjälp av verktygen jag har fått i denna kurs, blir jag som bonus en mer harmonisk och kärleksfull mamma till mina älskade barn. Värt guld!"

GreatBeing

GreatBeing

GreatBeing är experter inom personlig utveckling. Vi ser människa och själ som en enhet, och att den bilden är en förutsättning för balans mellan arbetsliv, privatliv och god hälsa. Vi stöttar och stärker dig som söker harmoni i din vardag...


Läs mer om GreatBeing och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

GreatBeing


Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Vägen till frihet – Släpp taget om det som begränsar dig från GreatBeing, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 28 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar