Visa utbildning.se som: Mobil

Hitta dig själv – Tryggheten finns inuti

GreatBeing
Kort om utbildningen
4 veckor
396 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-11-02 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Hälsa

Kursbeskrivning

Med hjälp av den här 4-veckorskursen lär du dig attkänna tillit, hur du byggersjälvkänsla, och slipper hamna i känslor av otillräcklighet.

Du får möjlighet attomvärderadina krav och förväntningar till en mer rimlig nivå, och kan därmed släppa taget om prestation. Du kan helt enkeltkliva av jakten på att duga.

Kursen hjälper dig att återfå balans, återknyta kontakten meddin inre vägledning, ochbli trygg i dig själv.

Målgrupp

E-kursen vänder sig till dig som vill göra en positiv förändring i ditt liv – här och nu. Du får konkreta tips så att du kan känna dig mer trygg och i balans. Du får vägledning till platsen för ditt sanna jag, där du aldrig tvivlar på ditt verkliga värde.

Kursen passar dig som har svårt att känna tillit och ofta hamnar i känslor av otillräcklighet. Dig som känner en inre tomhet och längtar efter att kunna känna mer kärlek till dig själv, och en större trygghet i tillvaron.

Inga förkunskaper krävs.

Kursen är för privatpersoner samt privat och offentlig sektor oavsett bransch.

Kursinnehåll

Med hjälp av kursen kommer du att:

• Se nyttan och vikten av att ha bra kontakt med ditt inre, och hur mycket det kan påverka hela din livssituation till det bättre
• Starta en inre dialog så att du blir klar över vem du verkligen är och vad du egentligen vill
• Hitta din egen sanning så att du lättare kan stå upp för dig själv och dina värderingar
• Förstå vad det innebär att vara tillräcklig
• Få vägledning till platser inom dig själv där du kan hämta mod och kraft
• Öppna upp för ett nytt sätt att tro på dig själv och din förmåga

Video

Recensioner

”Jag var trött jämt, och hade aldrig en egen stund. Började med GreatBeings meditationskurs för att lära mig slappna av. Hitta dig själv har hjälpt mig med nästa steg inåt. Nu är mina egna stunder heliga.”
Yvonne, Västerås

”Jag är född i Sverige, men lever mitt emellan två kulturer. Har många gånger frågat mig själv: Vem är jag? Efter den här kursen och Susannes vägledning, har jag börjat hitta svar. Det är fortfarande svårt ibland, men nu har jag ett annat lugn, känner mig tryggare.”
Diana, Helsingborg

Kursledare

Handledare Susanne von Paykull, samtalsterapeut och utbildare sedan 15 år. Både för privatpersoner och företag. Utbildning och handledning har getts enskilt och i grupp genom personliga möten, kurser och workshops.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hitta dig själv – Tryggheten finns inuti, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Anna L.
(5)
"För mig fungerade de här kurserna bra som värdefulla påminnelser om sånt som är så lätt att glömma bort i den snabba vardagen, nämligen det allra viktigaste som ju är mitt eget välmående. Jag kommer nog bära med mig några av verktygen jag fått här för alltid."
Bitte
(5)
"Underbart är kort. Jag hade gärna velat ha ännu mer men är glad över alla nyttigheter jag tar med mig, som trots allt är ganska många. Jag rekommenderar kursen och vill som sagt gärna ha fler."
Pia
(5)
"Fint att påminnas om sånt jag tror vi alla någonstans innerst inne vet att vi behöver. Tack"

GreatBeing

GreatBeing

GreatBeing är experter inom personlig utveckling. Vi ser människa och själ som en enhet, och att den bilden är en förutsättning för balans mellan arbetsliv, privatliv och god hälsa. Vi stöttar och stärker dig som söker harmoni i din vardag...


Läs mer om GreatBeing och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

GreatBeing


Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hitta dig själv – Tryggheten finns inuti från GreatBeing, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 28 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar