Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsutbildning

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
Längd: 72 timmar
Pris: 39 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-03-13 - Lund
Sista ansökan: 15% "pionjär-rabatt" för den som ansöker senast 30 november 2018
Typ: Öppen utbildning
   
Ort: Lund

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildning - Ledarhögskolan i Lund och Gothia Akademi presenterar nu en hyllad ledarskapsutbildning med utbildare och kurskamrater som du kommer att stortrivas med. Vi har utbildat ledare sedan början av millenniet. Nu blir det möjligt att ta del av Gothia Akademis ledarskapsutbildning genom Ledarhögskolan i Lund. Här på utbildning.se hittar du över 200 referenser från tidigare kursdeltagare. Snittbetyget på denna ledarskapsutbildning är en bra bit över 4,8 på en 5-gradig skala.

Din ledarskapsutbildning på Ledarhögskolan i Lund är inriktad på coachande ledarskap, vi kallat det "Katalyserande Ledarskap" - helt enkelt för att göra det tydligt att den här ledarskapsutbildningen inte är vilken ledarskapsutbildning - med inriktning på coachande ledarskap - som helst. 

Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförbund för professionella coacher och coachutbildare - International Coach Federation (ICF). "Katalyserande Ledarskap" är inte bara en förstklassig ledarskapsutbildning med inriktning på coachande ledarskap, den ger dig också tillgång till Gothia Akademis steg 2 och steg 3 (Diplomerad förändringsledare). Tillsammans blir dessa steg en av världens mest gedigna utbildningar inom området och den enda ICF-ackrediterade utbildning i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering som coach på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach - MCC). 

Våren 2019 blir första gången denna ledarskapsutbildning går i Lund och vi kommer att göra denna start till något alldeles speciellt.

Som utbildare kommer du ha Henrik Cederhed (grundare till Gothia Akademi och en av några få i världen som är utsedda att kvalitetsgranska coacher som ansöker om certifiering som ICF Master Certified Coach (MCC)); Tracy Sinclair (utbildare på Gothia Akademi sedan 2014 och för tillfället ordförande i ICF:s globala styrelse och därmed den yttersta representanten för över 30.000 professionella coacher och coachutbildare); övriga utbildare är alla utbildade på Gothia Akademi och handplockade för sin skicklighet och pedagogiska förmåga.

Här är några referenser från tidigare kursdeltagare:

"En fantastisk investering i egen utveckling som ger användbara verktyg både i coachningssituationer, ledarskap och privat. Det är utan tvivel den bästa utbildning som jag har gått."

Björn Lillieström

Senior Advisor, Nordiska ministerrådet, Köpenhamn

"Utbildningen har gett mig personlig utveckling och nya verktyg för att bli en bättre coach. Öppenheten hos deltagarna i kombination med de kraftfulla verktygen gör utbildningen till en av de bästa jag har gått."

Daniel Berntsson

Team Leader, Verisure Innovation, Malmö

"What I like the most: Professional approach, clear structure + overall set-up. All the methods + tools that are shared in an inspiring way and that I could test right away. I received a "complete package.""

Christina Nüske

Process leader, IKEA Retail Services, Helsingborg

"Du får en energiboost med massor av matnyttig kunskap under utbildningen. Utmärkt blandning av inspiration, träning och insikter."

Lotta Stagne

Egen företagare (team- och ledarutveckling), Bjärred

"Innehållsrik, utmanande och intressant utbildning. Många härliga möten och insikter. Weltklasse - som tysken hade sagt."

Vidar Jonsson Wallin

Tränare Höllvikens ICF, utbildare Skånes IBF, Helsingborg

"Utbildningen har gett mig otroligt bra insikter. Gå den." 

Christian Kylin

VD, Falkenbergs Bostads AB, Varberg

"Det är en otroligt inspirerande och underbar utbildning. Alla verktyg jag har fått och möjligheten att träna har fått mig att utvecklas med stormsteg. Så otroligt duktiga, wow!"

Zdravko Vrabac

Teamleader, Volvo Personvagnar, Kristianstad

"Utbildningen får högsta betyg. Den har varit professionell, innehållsrik och användbar. Jag har fått fantastiska verktyg, många insikter och mycket ny kunskap."

Annika Loberg

Rekryterings- och kompetenskonsult, Vedbaek, Danmark'

"Utbildningen är genuin och man får valuta för pengarna, inte en massa floskler utan värdefull kunskap som förmedlas på ett mycket proffsigt sätt. Allt är genomtänkt - kvalitet från start till slut."

Ulrika Åkerlund

Ägare, CrossFit Spiro, Halmstad

Kursdatum och upplägg

2019-03-13 - 2019-03-15

2019-04-03 - 2019-04-05

2019-04-24 - 2019-04-26

Video

   

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsutbildning!

Arrangörsrecensioner
          (4,9)
Baseras på 472 recensioner
Alla recensioner för arrangören