Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Katalyserande Ledarskap® (steg 1)

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
9 dagar
36 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-08-19 - Göteborg
Göteborg
Svenska
Kommande starter
Göteborg
36 000 SEK
2020-08-19

Göteborg
36 000 SEK
2020-09-30

Göteborg
36 000 SEK
2020-11-11

Kursbeskrivning

Professionell Coach ICF PCC

Gothia Akademis utbildning i Katalyserande Ledarskap har snart lockat 1.000 personer från Sveriges alla delar till Göteborg. 

Gothia Akademi har arrangerat den här utbildningen sedan 2003 och våra gruppers snittbetyg på utbildningen ligger mellan 4,8 och 5,0 (skala 1-5). Den här utbildningen är en av några få utbildningar i hela Sverige som har fått den finaste ackreditering (ACTP) från Sveriges, Europa och världens största branschföreningen för coacher och coachutbildare - International Coach Federation (ICF).

Gothia Akademis utbildning Katalyserande Ledarskap® (steg 1) är en gedigen utbildning i coachande ledarskap. Målet är att du ska bli en så skicklig coach så att din praktiska färdighet (det du faktiskt kan göra med dina kunskaper) når upp till den nivå som ICF förväntar sig av en certifierad professionell coach. Vi vill att du, när du möter verkligheten, ska känna, och få tydliga bevis på att du har fått en ypperlig utbildning hos Gothia Akademi. Vårt enda sätt att nå det målet är att leverera kvalitet långt utöver det vanliga.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Den här utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla ditt coachande ledarskap. Många som går den är redan chefer och ledare, andra siktar på att bli det, och ytterligare andra har varit chefer och ledare så länge att de vill fördjupa sin förståelse för det coachande ledarskapet så att de kan hjälpa andra chefer och ledare.  

 

 

Kursinnehåll

Under utbildningen kommer du att lära dig att:

  • coacha som ett proffs (ICF PCC-nivå – Professional Certified Coach),
  • påverka andra genom skarpa formuleringar och nya perspektiv,
  • stötta personlig utveckling genom betingning och triggers,
  • ställa frågor på en djupare nivå,
  • skapa lösningsfokus och motivation,
  • prestations-coacha,
  • ställa frågor för att motverka "flum" och skapa tydlighet.
  • hitta nya vägar i svåra beslutssituationer,
  • och mycket, mycket mer.

Du kommer att få mängder av verktyg för att förstå, utveckla och påverka dig själv och din omgivning – både på jobbet och på hemmaplan.

Video

Fortsatta studier

När du har gått Gothia Akademis utbildning i coachande ledarskap så kan du studera vidare för att kunna certifiera dig som professionell coach genom världens största branschförbund för coacher och coachutbildare (ICF). Ytterligare en möjlighet är att sikta ännu högre och gå Gothia Akademis förändringsledtarutbildning som är inriktad på coachning och praktisk psykologi. Även den utbildningen är ackrediterad av ICF. Tillsammans med premium-paketet gör den att Gothia Akademi självständigt kan erbjuda utbildningar som uppfyller utbildningskraven ändå upp till ICF:s högsta certifieringsnivå (MCC – Master Certified Coach). Det är Gothia Akademi också ensamma i Sverige om att kunna erbjuda. Läs mer om denna utbildning på ga.se.

Upplägg

Utbildningen består av nio dagar uppdelade på tre tillfällen (3 + 3 + 3 dagar). För att du ska få ut maximalt av dina utbildningsdagar så börjar vi alla utbildningsdagar kl. 08.00 och slutar alla utbildningsdagar kl. 17.00. Utbildningen består alltså av totalt 72 gemensamma ICF-ackrediterade utbildningstimmar. För att du ska få ut det bästa av utbildningen så rekommenderar vi att du mellan utbildningstillfällena lägger 30-60 minuter per vardagskväll på övning och självstudier.

Undervisningsmetod
All undervisning sker ansikte-mot-ansikte i Gothia Akademis egna lokaler i Göteborg. Korta genomgångar varvas med praktisk färdighetsträning och reflektioner för att maximera lärande.

Tid & plats

Gothia Akademi finns på Danska vägen 20 i Göteborg. Utbildningsdagen börjar 08.00 och slutar 17.00.  

Investering

36 000 kr (ex moms)

Mat & logi

Det finns boende i alla prisklasser på gångavstånd från Gothia Akademi.  Allt från lyxiga hotell (till och med ett femstjärnigt) till mysiga och prisvärda vandrarhem. Vi hjälper gärna till med tips på boende i närheten om du är en av dem som reser. Lunchrestauranger finns i närheten och det går bra att ta med egen mat och äta lunch på Gothia Akademi om man vill det.

Erbjudande

Ansök till någon av våra utbildningar senast fem månader innan kursstart och få 10% rabatt; eller: ansök till någon av våra utbildningar senast tre månader innan kursstart och få 5% rabatt.

Kursledare

Alla utbildare på Gothia Akademi utvärderas och betygsätts ständigt av våra kursdeltagare. Det gör att vi med säkerhet kan säga att du kommer att ha utbildare som du är super-nöjd med. Läs mer på ga.se.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Katalyserande Ledarskap® (steg 1), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 42 recensioner.

Kristina Nyström, Coach/analytiker, IVC Väst, Trollhättan
(5)
En gedigen coachutbildning som är livsomvälvande och mycket användbar på många sätt och där du kommer att få så mycket både i det personliga livet och i din yrkesroll.
Jessicka Magnusson, Göteborg
(5)
Den ettåriga utbildningen ger dig så mycket kunskap att du känner trygghet i att coacha på egen hand. Du får så otroligt mycket att den inte går att säga nej till. Jag saknar inget!
Arijana Rekic, Kriminalvårdsinspektör, Borås
(5)
En väl genomtänkt utbildning som är ett måste för alla oavsett om den ska användas till personlig utveckling, ledarskap eller som framtida yrke.

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 42 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 685 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar