Visa utbildning.se som: Mobil

Katalyserande Coachning® (steg 1) - ICF-ackrediterad utbildning

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
9 dagar
35 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-18 - Göteborg
Göteborg
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2020-03-18  
35 000 SEK
2020-05-18  
35 000 SEK

Beskrivning av: Katalyserande Coachning® (steg 1) - ICF-ackrediterad utbildning

Diplomerad Coach ACC ICF

Gothia Akademis utbildning till Diplomerad Coach


Gothia Akademis utbildning till Diplomerad Coach är ackrediterad av International Coach Federation (ICF). ICF är världens största, mest välkända och mest respekterade branschorganisation för professionella coacher och coachutbildare. Gothia Akademis utbildning till Diplomerad Coach uppfyller utbildningskravet för både medlemsskap i ICF och för certifiering som ICF Associate Certified Coach (ACC). 

När du väljer att gå Gothia Akademis utbildning till Diplomerad Coach så har du utmärkt möjligheter att bygga vidare på din utbildning för certifiering inom ICF (Gothia Akademis premium-paket för certifiering ICF Professional Certified Coach (PCC) och Gothia Akademis Förändringsledarutbildnig för certifiering som ICF Master Certified Coach (MCC). Det här gör att Gothia Akademis utbildning till Diplomerad Coach skiljer sig markant från alla andra svenska ICF-ackrediterade utbildningar som heter samma sak och är ungefär lika lång. 

Det, tillsammans med våra höga deltagarbetyg*, är förklaringen till varför så många är beredda att resa så långt för att gå sin utbildning hos just Gothia Akademi.

*5,0 av 5 i senaste gruppen och i snitt 4,9 utslaget på alla grupper under de senaste två åren. Den minst nöjda gruppen  som vi haft sedan starten 2002 gav utbildningen ett snittbetyg på 4,5 av 5. En del skulle säkert säga att även det är är ett lysande resultat, men vi mäter oss med en annan måttstock. Vi vill att du ska tycka att din utbildning på Gothia Akademi var fantastisk.

Innehåll i Diplomerad Coach (steg 1)

Oavsett om du ser utbildningen som ett karriärskifte eller som ett sätt att utvecklas i ditt nuvarande arbete så kommer du under utbildningen få lära dig det du behöver för att bli en riktigt bra coach!

Du får lära dig använda coachens kärnkompetenser skickligt:

 • Etik och professionalism
 • Coachningsöverenskommelsen
 • Förtroende och tillit
 • Närvaro och flexibilitet
 • Aktivt lyssnande
 • Kraftfulla frågor
 • Direkt kommunikation
 • Skapa medvetenhet
 • Utforma åtgärder
 • Målsättning och planering
 • Ansvarstagande och uppföljning

Du får också lära dig att påverka känslor, åsikter, föreställningar och beteenden, något du kommer ha mycket nytta av även utanför coachrollen. I den grundläggande coachutbildningen ingår också att du får öka din självkännedom och arbeta med din egen personliga och professionella utveckling.

Möjligheter efter utbildningen

Gothia Akademins utbildning ger dig kunskaper att coacha säljare, arbetslösa, sjuka, kollegor, kunder, anställda, par, grupper, barn, chefer, vänner, idrottare eller helt enkelt dig själv.

Efter utbildningen kan du arbeta med executive coaching, lifecoaching, teamcoaching, relationscoaching, coachande ledarskap, wellness coaching och personlig coaching. Siktar du på en framtid som professionell coach finns det mängder av tillfällen för dig att hitta din nisch och lägga upp en strategi för att nå ditt mål.

Kursmaterialet som används är resultatet av tio års arbete och du får det inbundet som en bok med ditt namn tryckt på.

Gothia Akademis utbildning till Diplomerad Coach ger dig minst fyra timmars mentorscoachning, individuellt och i grupp, samt mängder av personligt feedback från kurskamrater och lärare.

Längd och datum:

Omfattning: 9 dagar

Kursstart 18 mars 2020
18-20 mars, 1-3 april, 22-24 april


Kursstart 18 maj 2020
18-20 maj, 3-5 juni, 24-26 juni

Utbildningen kan kombineras med heltidsarbete om man kan vara borta från arbetet under alla kursdagarna. Kursdagarna är obligatoriska.

Din ansökan är bindande först en vecka efter antagningsintervjun, om du blir antagen.

Film

   

Målgrupp

Denna coachutbildning är utformad för dig som vill ha ut mycket på kort tid och samtidigt kunna använda dig av utbildning som grund för certifiering som coach, om du önskar det. Den är också för dig som har insett att det är en ICF-utbildning man ska gå om man ska gå en coachutbildning.

Inga speciella förkunskaper krävs, men tempot är högt för att utnyttja tiden maximalt, så du får ut så mycket som möjligt av din utbildning. Denna utbildning kan kombineras med heltidsarbete om man kan vara borta från arbetet under kursdagarna.

Investering

35 000 kr (ex moms). Det tillkommer inga kostnader för diplomeringen. Om du vill ansöka om ICF-certifiering, gör du det hos ICF och den kostnaden tillkommer alltid oavsett vilken coachutbildning du väljer.

För privatpersoner och småföretagare erbjuder vi räntefri avbetalning mot en uppläggningsavgift på 300 kr + moms. Man betalar då halva avgiften som alla andra och resterande belopp jämnt fördelat över kommande fyra månader. Vi gör en kreditupplysning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Katalyserande Coachning® (steg 1) - ICF-ackrediterad utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 360 recensioner.

Kenth Grahn, Controller, Region Jönköpingslän, Jönköping
(5)
En kanonutbildning där det bästa är den positiva stämningen och kunnandet hos mentorer och lärare.
Maria Folke, Region Stockholm, Stockholm
(5)
En fantastisk utbildning, om du känner att du vill göra skillnad på riktigt för andra människor och hjälpa dem att hitta sina egna svar på sina frågor och som bonus utvecklas du på det personliga planet.
Jerker Sundström, Egen företagare/delägare/rådgivare, SecuDimi AB, Göteborg
(5)
Utbildningen har gett mig så mycket och får högsta betyg och jag ser redan fram emot steg 2. Det är en fantastisk möjlighet att lära samtidigt som man utvecklas personligen och jag har fått ett nytt sätt att hantera kommunikation med min omgivning.
Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 360 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 650 recensioner.
Alla recensioner för arrangören