Visa utbildning.se som: Mobil

Katalyserande Coachning® (steg 1)

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
72 timmar
35 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-01-29 - Göteborg
Sista ansökan: Januaristarten fullsatt, kölista finns
Göteborg
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2020-01-29  
35 000 SEK
2020-03-18  
35 000 SEK
2020-05-18  
35 000 SEK

Kursbeskrivning

Gothia Akademis coachutbildning har ett snittbetyg över 4,9 (av 5) och det finns 100-tals namngivna referenser från chefer, ledare, professionella coacher, HR-personal och många andra yrkesgrupper. Varför är så många beredda att resa så långt för att gå sin utbildning just på Gothia Akademi?  

Förklaringarna är flera. 

Gothia Akademis utbildningar i coaching och coachande ledarskap får ovanligt höga betyg från deltagarna (snittet ligger över 4,9 från de senaste 200 deltagarna). 

Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförening för coachutbildare och professionella coacher - International Coach Federation (ICF). T.o.m. mars 2019 var en av Gothia Akademis utbildare ordförande i ICF:s globala styrelse och den yttersta representanten för över 30.000 professionella coacher. Gothia Akademis Director of Training sitter dessutom i den lilla internationella grupp som bedömer alla ansökningar om coachcertifiering på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach).

Gothia Akademi har den enda Svenska utbildning i coaching som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering på den högsta nivån (ICF Master Certified Coach (MCC)). 

Här kan du läsa referenser från några av alla de som rest långväga till Gothia Akademi för att skaffa sig expertis inom coaching och coachande ledarskap. 

Gothia Akademi - referenser

"Den här utbildningen gav ett personligt och yrkesmässigt lyft. En riktigt bra investering."

Jan Hedman

VD, NXT Jobb, Borlänge

"En fantastisk utbildning som ger kompetens på hög nivå och väger tungt i professionella sammanhang i hela Sverige (världen). Jag har fått egen utveckling och ett fantastiskt nätverk med fina människor."

Maria Norén

Pedagog, samtalsterapeut och professionell coach, Luleå

"En fantastisk investering i egen utveckling som ger användbara verktyg både i coachningssituationer, ledarskap och privat. Det är utan tvivel den bästa utbildning som jag har gått."

Björn Lillieström

Seniorrådgivare, Nordiska ministerrådet, Köpenhamn

"Mycket bra. Utbildningen har berikat mitt liv på många olika plan. Jag är glad att ha gått den och ser fram emot vad mer utbildningen kommer att ge över tid. Jag tror att den är ett träd som bär frukt frekvent."

Vera Lindén

Ekonomistudent, Handelshögskolan, Stockholm

"En fantastisk utbildning som ger dig verktyg att hantera både arbetsliv och privatliv. Alla, oavsett yrke eller position, borde gå den. Professionellt från början till slut."

Lars Andersson

Funktionschef, Sandvik IT, Gävle

"Utbildningen har varit kul, krävande och mycket användbar. Det bästa är att jag kan sätta in det direkt i min vardag utan att behöva tänka. Utbildningen har blivit mer och mer inspirerande och det har blivit tydligare för mig vad jag egentligen tycker är viktigt. Det här ska jag bli riktigt skicklig på att använda.”

Mikael Bryske

Försäljningsdirektör, Pitney Bowes Sverige, Stockholm

"Den här utbildningen har varit en häftig resa - lärorikt, givande och användbart. Det är en byggsten som kommer att vara med mig hela livet."

Linnéa Kempe

VD, Smart Sisters Network AB, Stockholm

"En jättebra utbildning, enormt givande."

Erik Lundin

Coach, Antenn Consulting AB, Halmstad

"En fantastisk utbildning som väcker nya sidor hos dig själv. Du får uppleva möten som går på djupet, som omtumlar och som inger hopp. En solklart värd investering i dig. Gothia Akademi har en hög kvalité och ett genuint och helhjärtat engagemang i respektive deltagare."

Sandra Olofsson

Innovationsrådgivare, Mittuniversitetet, Östersund

"En innehållsrik utbildning som skapar/ger livet mervärde. Jäklar vad ni är duktiga på det ni gör, tack!"

Conny Hjortsberg

IT-chef, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

Läs mer om Gothia Akademis populäraste utbildning i coaching.

Video

   

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Katalyserande Coachning® (steg 1), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Katalyserande Coachning® (steg 1)!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 622 recensioner.
Alla recensioner för arrangören