Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Katalyserande Coachning® - bli ICF-certifierad coach

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
72 timmar
37 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-11 - Göteborg
Göteborg
Svenska
Kommande starter
Göteborg
37 000 SEK
2020-11-11

Kursbeskrivning

Certifierad & diplomerad coach (Katalyserande coachning)

Gothia Akademis coachutbildning "Katalyserande Coachning (steg 1)" gör det möjligt för dig att bli diplomerad coach. Den som vill certifiera sig och bli certifierad coach gör det genom International Coach Federation (ICF) som är Sveriges, Europas och världens största branschförening för coachutbildnare och professionella coacher. Gothia Akademis coachutbildning är ackrediterad av ICF och är i sin helhet den enda utbildning i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för att bli certifierad coach på ICF:s högsta nivå (Master Certified Coach (MCC)). 

Läs mer om Gothia Akademis populäraste utbildning.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Två tredjedelar av de som går utbildningen till certifierad & diplomerad coach hos Gothia Akademi är coacher eller arbetar i ledande befattningar. Utöver det så kommer du förmodligen bland dina kurskamrater hitta vårdpersonal, säljare, kommunikatörer, konsulter, ingenjörer, ekonomer etcetera. Åldrarna varierar mellan 20 och 70 år. Två tredjedelar är mellan 30 och 55 år. 

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Katalyserande Coachning® - bli ICF-certifierad coach, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Katalyserande Coachning® - bli ICF-certifierad coach från Gothia Akademi AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Katalyserande Coachning® - bli ICF-certifierad coach!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 745 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar