GA:s Premiumpaket (ICF level 1 + ICF level 2)

Gothia Akademi (GA), i Göteborg
Längd
1 år
Pris
67 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 maj, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
1 år
Pris
67 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 maj, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Beskrivning av: GA:s Premiumpaket (ICF level 1 + ICF level 2)

Gothia Akademis Premiumpaket – Sveriges mest prisvärda coachutbildning

I Gothia Akademis Premiumpaket ingår både Katalyserande Coachning steg 1 och steg 2. Det här är ett verkligt Premium-paket, och det självklara valet för dig som vill ha en riktigt bra och riktigt prisvärd coach- och ledarskapsutbildning.

VARFÖR ÄR PREMIUM-PAKETET SÅ POPULÄRT?

Det finns många skäl till att så många väljer just Gothia Akademis Premiumpaket – även när det kräver en lång resa:

1) När du väljer Gothia Akademis Premiumpaket så får du ta del av hela den utbildning som sedan 2003 har varit vår stolthet, som flera gånger fått 5,0 (av 5) i snittbetyg från tidigare grupper, och som har fått International Coach Federations (ICF) finaste ackreditering (ACTP – Accredited Coach Training Program).

3) När du väljer Gothia Akademis Premiumpaket istället för bara steg-1-utbildningen i Katalyserande Coachning så får du ytterligare 9 fantastiska utbildningsdagar. För dig som inte tidigare gått en annan ICF-ackrediterad utbildning så är detta dessutom en förutsättning för att kunna certifieras som professionell coach av International Coach Federation (ICF Professional Certified Coach (PCC)).

3) I Premiumpaketet ingår en coachexamination utan extra kostnad.

4) Du sparar 13 500 kr + moms jämfört med om du går Katalyserande Coachning steg 1 och steg 2 som två separata utbildningar och lägger till en coachexamination.

I EN KLASS FÖR SIG

Vi vågar påstå att det inte finns någon annan coachutbildning i Sverige som ens är i närheten av jämförbar med Gothia Akademis Premiumpaket när det gäller förhållandet mellan pris, nöjda kursdeltagare och värdet på utbildningsintygen. Det är visserligen en utbildning som kostar mer än de kortaste och billigaste coach- och ledarskapsutbildningarna – men den är samtidigt extremt prisvärd om du tittar på vad du får för pengarna.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

6 maj, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg
  • Svenska

21 augusti, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg
  • Svenska

25 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

Datum och upplägg

Längd: ca 1 år
Omfattning: 19 dagar (18 kursdagar + individuell examination)

Kursstart 6 maj 
6-8 maj, 3-5 juni, 3-5 juli,
9-11 oktober, 23-25 oktober, 4-6 december
+ individuell muntlig examination (1 timme) måndag vecka 9, 10, 11, 12 eller 13

Kursstart 21 augusti  
21-23 augusti, 11-13 september, 2-4 oktober, 
20-22 november, 11-13 december, 15-17 januari (2025)
+ individuell muntlig examination (1 timme) måndag vecka 19,20 eller 21

Kursstart 25 september
25-27 september, 16-18 oktober, 13-15 november
20-22 november, 11-13 december, 15-17 januari (2025)
+ individuell muntlig examination (1 timme) måndag vecka 19,20 eller 21


Kombinera själv ditt paket av steg 1 och steg 2
Du kan, om du vill, välja att själv kombinera vilket steg 1 och vilket steg 2 som ska ingå i ditt Premiumpaket. Observera att sista dagen på steg 1 måste ligga innan första dagen på steg 2. Kursdatumen för respektive steg hittar du på vår hemsida (ga.se).

Utbildningen kan kombineras med heltidsarbete om man kan vara borta från arbetet under alla kursdagarna. Kursdagarna är obligatoriska.

Din ansökan är bindande först en vecka efter antagningsintervjun, om du blir antagen.

Innehåll Coachutbildning - Premiumpaket (steg 1 & 2)

Coachutbildningen Gothia Akademis Premium-paket (steg 1 & 2) lär dig allt du behöver för att bli en förstklassig coach – oavsett om du ser utbildningen som ett karriärskifte eller som ett sätt att utvecklas i ditt nuvarande yrkesliv.

Du får lära dig använda coachens kärnkompetenser skickligt.

  • Agerar etiskt
  • Införlivar ett coachande förhållningssätt
  • Upprättar och följer avtal och överenskommelser
  • Utvecklar förtroende och trygghet
  • Bibehåller närvaro
  • Lyssnar aktivt
  • Väcker medvetenhet
  • Faciliterar klientens utveckling

Du lär dig påverka känslor, åsikter, föreställningar och beteenden, något du kommer ha nytta av även utanför coachrollen. Under utbildningen kommer du också få öka din självkännedom samt få arbeta med din egen personliga och professionella utveckling.

Efter utbildningen kan du coacha säljare, arbetslösa, sjuka, kollegor, kunder, anställda, par, grupper, barn, chefer, vänner, idrottare eller dig själv. Du kan också använda utbildningen till att arbeta med executive coaching, lifecoaching, teamcoaching, relationscoaching, coachande ledarskap, wellness coaching och personlig utveckling. Siktar du på en framtid som professionell coach finns det många tillfällen att hitta din nisch och lägga upp en strategi för att nå dina mål.

Kursmaterialet är resultatet av tjugo års arbete. Du får det inbundet som en bok med ditt namn tryckt på.

TILLVAL: FÖRÄNDRINGSLEDARUTBILDNING

Du kan välja att bygga på Premiumpaketet med vår Förändringsledarutbildning (inriktning på coachning och praktisk psykologi). Utbildningen är ackrediterad av ICF. Tillsammans med Premiumpaketet gör den att Gothia Akademi självständigt kan erbjuda utbildningar som uppfyller utbildningskraven ändå upp till ICF:s högsta certifieringsnivå (MCC – Master Certified Coach). Det är Gothia Akademi också ensamma i Sverige om att kunna erbjuda. Förändringsledarutbildningen går över en termin, omfattar 12 utbildningsdagar och investeringen för detta tillval är 45 000 kr + moms.

Film

Målgrupp

Coachutbildning - Premiumpaket riktar sig till dig som inte bara vill ha ett smakprov utan är ute efter det allra bästa och mest prisvärda. Det är en omfattande utbildning så du kan vara säker på att du kommer omge dig med engagerade kurskamrater som vill få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Inga speciella förkunskaper krävs, men vi kommer hålla ett högt tempo under utbildningsdagarna för att snabbt få upp alla på en hög nivå.

Investering

67 000 kr (ex moms). ICF-certifiering ansöker man alltid om hos ICF. Den kostnaden tillkommer oavsett vilken coachutbildning man väljer.

För privatpersoner och småföretagare erbjuder vi räntefri avbetalning mot en uppläggningsavgift på 300 kr + moms. Man betalar då halva avgiften som alla andra och resterande belopp jämnt fördelat över kommande fyra månader. Vi gör en kreditupplysning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om GA:s Premiumpaket (ICF level 1 + ICF level 2), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 327 recensioner
Skriv en recension
5/5
Åsa Olausson, Entreprenör, Coach, Samtalsterapeut, Lindedalen Wellness Garden, Olsfors
26 jan 2024

Jag är nöjd med allt rakt igenom och påfylld av ny kunskap och många verktyg.

5/5
Stefan Palmér
11 dec 2023
Göra skillnad

En coachutbildning för dig som verkligen vill utvecklas som individ och göra skillnad för andra i deras utveckling. Det är djup bredd i teori och så mycket övande på coachning i...

Visa mer
5/5
Jörgen Kihlström, HR Chef, Egen, Göteborg, Kungälv
11 dec 2023
Förmåga

Proffsig utbildning som verkligen ger en förmåga att coacha. Här kan du utveckla dig själv till en grym coach och får träffa nya vänner.

Gothia Akademi (GA)
Danskavägen 20
41266 Göteborg

Gothia Akademi

  Gothia Akademi (GA) startades 2002 av Henrik Cederhed som fortfarande är ytterst ansvarig för alla utbildning. Som en del av sin vardag gör Henrik internationella färdighetsbedömningar av coacher som vill certifieras på den högsta nivån (Master Certified Coach) av...

Läs mer om Gothia Akademi (GA) och visa alla utbildningar.

Highlights