Visa utbildning.se som: Mobil

Coachutbildning - Premiumpaket (steg 1 & 2)

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
1 år
57 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-02 - Göteborg
Göteborg
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-10-02  
57 000 SEK
2020-01-29  
57 000 SEK

Beskrivning av: Coachutbildning - Premiumpaket (steg 1 & 2)

Gothia Akademis coachutbildning Premiumpaket ICF ACC & PCC

Gothia Akademis Premiumpaket – Sveriges mest prisvärda coachutbildning

Vi vågar påstå att det här är Sveriges mest prisvärda coachutbildning. Dels uppfyller den utbildningskravet för att certifieras av International Coach Federation (ICF) som ICF Professional Certified Coach (PCC), vilket endast en handfull svenska coachutbildningar gör. Utbildningen är också ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största och mest respekterade organisation för NLP-utbildare - INLPTA. Detta är den enda Svenska ICF-ackrediterade coachutbildning som också ger dig möjligheten att välja till en NLP-certifiering enligt INLPTA-standard. Och det är den enda Svenska utbildning som du kan bygga på med Gothia Akademis förändringsledarutbildning och därmed också uppfylla utbildningskravet för att certifieras på ICF:s högsta nivå. ICF Master Certified Coach (MCC). Du har också chansen att till förmånliga villkor läsa vidare och certifieras både som NLP-användare på avancerad nivå och som coach med NLP-inriktning. Det finns goda skäl att kalla den här utbildningen för Sveriges mest prisvärda coachutbildning.

Gothia Akademi har arrangerat den här utbildningen sedan 2003 och våra gruppers snittbetyg på utbildningen ligger mellan 4,7 och 5,0 (skala 1-5). Den här utbildningen är en av några få utbildningar i hela Sverige som har fått ICF:s finaste ackreditering (ACTP).

Under utbildningen får du minst 10 timmars mentorscoachning, individuellt och i grupp. Du får också mängder av personlig feedback, både från kurskamrater och från lärare. Inte nog med det, de flesta deltagare blir också erbjudna en gratis ”lyxcoach”. En lyxcoach är en kursdeltagare från tidigare grupp som snart är klar med sin utbildning.

Datum och upplägg

Längd: ca 1 år
Omfattning: 18 dagar (17 kursdagar + individuell examination)

Kursstart augusti 2019
21-23 augusti, 4-6 september, 25-27 september
27-29 november, 18-20 december, 16-17 januari 2020
+ individuell examination under maj 2020

Kursstart oktober 2019
2-4 oktober, 16-18 oktober, 6-8 november
27-29 november, 18-20 december, 16-17 januari 2020
+ individuell examination under maj 2020

Kursstart januari 2020
29-31 januari, 19-21 februari, 11-13 mars,
25-27 mars, 15-17 april, 6-8 maj
+ individuell examination under vecka 37

Utbildningen kan kombineras med heltidsarbete om man kan vara borta från arbetet under alla kursdagarna. Kursdagarna är obligatoriska.

Din ansökan är bindande först en vecka efter antagningsintervjun, om du blir antagen.

Innehåll Coachutbildning - Premiumpaket (steg 1 & 2)

Coachutbildningen Gothia Akademis Premium-paket (steg 1 & 2) lär dig allt du behöver för att bli en förstklassig coach – oavsett om du ser utbildningen som ett karriärskifte eller som ett sätt att utvecklas i ditt nuvarande yrkesliv.

Du får lära dig använda coachens kärnkompetenser skickligt.

 • Etik och professionalism
 • Coachningsöverenskommelsen
 • Förtroende och tillit
 • Närvaro och flexibilitet
 • Aktivt lyssnande
 • Kraftfulla frågor
 • Direkt kommunikation
 • Skapa medvetenhet
 • Utforma åtgärder
 • Målsättning och planering
 • Ansvarstagande och uppföljning

Du lär dig påverka känslor, åsikter, föreställningar och beteenden, något du kommer ha nytta av även utanför coachrollen. Under utbildningen kommer du också få öka din självkännedom samt få arbeta med din egen personliga och professionella utveckling.

Efter utbildningen kan du coacha säljare, arbetslösa, sjuka, kollegor, kunder, anställda, par, grupper, barn, chefer, vänner, idrottare eller dig själv. Du kan också använda utbildningen till att arbeta med executive coaching, lifecoaching, teamcoaching, relationscoaching, coachande ledarskap, wellness coaching och personlig utveckling. Siktar du på en framtid som professionell coach finns det många tillfällen att hitta din nisch och lägga upp en strategi för att nå dina mål.

Kursmaterialet är resultatet av tio års arbete. Du får det inbundet som en bok med ditt namn tryckt på.

TILLVAL 1: NLP BUSINESS CERTIFIERING (INLPTA)

Du kan välja att komplettera premium-paketet med en certifieringsdag i NLP som gör att du kan få en internationell certifiering som NLP Business Practitioner genom världens största branschorganisation för NLP-utbildare – International NLP Trainers Association (INLPTA). Denna dag ligger normalt på onsdag – dagen innan de två sista utbildningsdagarna. Gothia Akademi är ensamma i Sverige om att kunna erbjuda något liknande. Investeringen för detta tillval är 5 000 kr + moms. Möjligheten till en sådan certifiering kräver normalt en investering på 35 000 – 55 000 kr + moms. Det här tillvalet är ytterligare en anledning till att deltagare är beredda att resa från hela Sverige för att gå sin utbildning hos just Gothia Akademi.

TILLVAL 2: FÖRÄNDRINGSLEDARUTBILDNING

Du kan välja att bygga på premium-paketet med vår förändringsledarutbildning (inriktning på coachning och praktisk psykologi). Utbildningen är ackrediterad av ICF. Tillsammans med premium-paketet gör den att Gothia Akademi självständigt kan erbjuda utbildningar som uppfyller utbildningskraven ändå upp till ICF:s högsta certifieringsnivå (MCC – Master Certified Coach). Det är Gothia Akademi också ensamma i Sverige om att kunna erbjuda. Förändringsledarutbildningen går över en termin (varje hösttermin), omfattar 9 utbildningsdagar och investeringen för detta tillval är 30 000 kr + moms.

Film

   

Målgrupp

Coachutbildning - Premiumpaket riktar sig till dig som inte bara vill ha ett smakprov utan är ute efter det allra bästa och mest prisvärda. Det är en omfattande utbildning så du kan vara säker på att du kommer omge dig med engagerade kurskamrater som vill få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Inga speciella förkunskaper krävs, men vi kommer hålla ett högt tempo under utbildningsdagarna för att snabbt få upp alla på en hög nivå.

Investering

57 000 kr (ex moms). ICF-certifiering ansöker man alltid om hos ICF. Den kostnaden tillkommer oavsett vilken coachutbildning man väljer.

För privatpersoner erbjuder vi avbetalningar i upp till 24 månader och för småföretagare upp till 12 månader.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachutbildning - Premiumpaket (steg 1 & 2), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner

Camilla Nyrén, Norrköping
(5)
En fantastisk utbildning som har öppnat nya dörrar och skapat många värdefulla kontakter. Du får ett ”nytt” synsätt på ledarskap och härliga möten med inspirerade kurskamrater och mentorer.
Birgitta Frenzel, Diplomerad professionell coach, Vida coach & Konsult AB, Varberg
(5)
En intressant, rolig och lärorik tid i en fantastisk miljö med engagerade lärare. Jag har gjort en stor personlig resa.
Kenth Svensson, Konsult, Göteborg
(5)
En proffsig coachutbildning som är lärande och som ger insikter och praktiska verktyg att använda i privata och professionella sammanhang.
Recensioner
Coachutbildning - Premiumpaket (steg 1 & 2)
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 95 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 555 recensioner.
Alla recensioner för arrangören