Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Ledarskapsutbildning

Global Leadership i Sverige AB
Kort om utbildningen
10 dagar
29 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-08 09:00 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg
Svenska

Kursbeskrivning

Global Leaderships Ledarprogram, 10 dgr

Äntligen! Ledarskapsutbildningen med 20 års erfarenhet, genomförd över 60  gånger och tusen nöjda kursdeltagare finns nu tillgänglig för dig! 

Goda ledare är något som är nödvändigt för att en verksamhet ska utvecklas och överleva. Att leda kan dock både vara svårt och utmanande. 

Genom Global Leaderships ledarskapsprogram får du som ledare rätt förutsättningar att kunna motivera och utveckla din personal inom din organisation. Vår utbildning ger dig arbetssätt som du kan ta med dig till vardagen, för att skapa en förändring direkt. Du får med dig rätt verktyg för att förstå dig själv, ditt eget ledarskap och därmed också kunna förstå dina medarbetare.

Utbildningen kommer ge dig praktiska och teoretiska kunskaper kring hur ditt värdebaserade ledarskap påverkar grupputveckling, förändring, kommunikation, konflikt, och väldigt mycket mer.

Global Leaderships Ledarprogram är en 10-dagars ledarskapsutbildning som sträcker sig över ca ett halvt år. Vi träffas i grupp 5 gånger och en gång träffar du tränare på tu man hand, i en individuell coaching.

Välkommen till 10 dagar som kan ta dig hur långt som helst!  

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna utbildning är för dig med en ledarroll. Det spelar ingen roll om du är junior eller senior i din roll. Mellanchef som VD. Storföretag eller enmansbolag.  

Kursinnehåll

  • Värdebaserat ledarskap – vilken är min ledarstil?
  • IDI-profilering, min sociala beteendestil
  • Förändringsledning
  • Coach approach
  • Grupputveckling

Upplägg

Modul 1, dag 1

Struktur för startup för en grupp. Hur gör man för att få bösta möjliga start med en grupp? EM: Vem är jag som ledare? Vi undersöker värdebaserat ledarskap och vilka värden som ger din personal värde.

Modul 1, dag 2

IDI-profilering Vi går igenom hur ditt 360-verktyget IDI, vilket kommer att ge dig feedback på ditt beteende och hur andra bedömer ditt ledarskap.  

Modul 2, dag 1

Vi arbetar fram förändringsverktyget Förändringens Fyra Rum. Genom att vi arbetar fram teorin för vi större och gemensam förståelse för vilka känslor det är som styr vår förändringsbenägenhet.

Modul 2, dag 2

Att bli fullfjädrad coach kräver mer utbildning, men vi talar om ett coachande förhållningssätt. Vi går igenom hur en coachande ledare kan få medarbetarna att följa med på en förändringsresa på ett engagerat sätt. Och självklart får du öva!  

Modul 3, dag 1

Hur kommunicerar vi människor med varandra? Vad har vi för filter och vilken kommunikation hjälper respektive stjälper? Vi går igenom teorier och modeller som hjälper dig hantera den konstant föränderliga vardagen.

Modul 3, dag 2

Vad finns det för regler och tips kring konflikthantering? Och vad har Förändringens Fyra Rum att göra med konflikt? Vi reder ut och här kommer du också få öva på att hantera och reda ut en konflikt.

Modul 4, dag 1+2

Vi lägger två hela dagar på gruppdynamik. I denna modul kommer du verkligen få känna hur det är att vara med i en grupps utvecklingsfaser. Hur ska du som ledare hantera de olika faserna? Vi dyker ner i djupet på den gruppsjäl som skapas när man är fler än en, för det går inte att undvika gruppdynamiken – oavsett konstellation.    

Modul 5 innebär examen!

Utbildningen är nästan slut och vi firar de förändringar som du framgångsrikt har gått igenom. Det är redovisning av uppgifter. Du får ta emot och ge feedback och du kommer att få berätta om vad det är som har varit viktigast för dig under året. Vi avslutar med att fastställa din väg framåt inom ledarskapet - med pompa och ståt, så klart!  Det blir ett härligt avslut på utbildningen. 

Denna utbildning är 5 tillfällen, 10 dagar under cirka ett halvårs tid.

Tid & plats

Modul 1: 2020-10-08 och 2020-10-09

Modul 2: 2020-11-24 och 2020-11-25

Modul 3: 2021-01-07 och 2021-01-08

Modul 4: 2021-02-10 och 2021-02-11

Modul 5: 2021-03-23 och 2021-03-24

Investering

Investeringen för utbildningen inklusive IDI-profilering, coaching, material, lunch och fika är 29.000 kr exkl. moms.  

Mat & logi

Lunch och fika ingår. 

Kursledare

Eva Hyllstam

Johanna Ottosson

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Global Leadership i Sverige AB

Global Leadership i Sverige AB

Global Leadership i Sverige AB

Världen blir allt mer global och företagen följer efter i samma riktning. Samhället har förändrats och globalisering ses av många som den största enskilda sociala faktorn sedan den industriella revolutionen. Men förändringar kan ofta resultera i nya utmaningar för ett...


Läs mer om Global Leadership i Sverige AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Global Leadership i Sverige AB

Mässans gata 10, vån 7
412 51 Göteborg Götalands län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar