Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kompetensbaserad rekrytering

Garuda
Kort om utbildningen
1 dag
6 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-10 08:30 - Malmö
Öppen utbildning
   
Malmö
Svenska

Kursbeskrivning

HR-utbildning

Kurs för att kvalitetssäkra din rekryteringsprocess

Denna rekryteringsutbildning vänder sig till dig som idag arbetar med rekrytering och som vill utveckla din egen kompetens inom området och/eller vill effektivisera och förbättra din organisations rekryteringsprocess utifrån ett kompetensbaserat perspektiv.

 

Utbildningen ger både praktisk och teoretisk kunskap kring hela rekryteringsprocessen från behovs- och kravanalys till intervju och referenstagning. Den kompetensbaserade metodiken och ett mångfaldsorienterat synsätt genomsyrar alla stegen i processen.

Utbildning körs med fördel som en intern utbildning på en tid och plats enligt överenskommelse.

Öppen utbildning hålls när vi får in minst 4 deltagare så skicka gärna in din intresseanmälan om du är intresserad av att gå utbildningen.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till rekryterande chefer och HR-personal som önskar fördjupa och öka kompetensen i att tillämpa ett strukturerat och kompetensbaserat arbetssätt i rekryteringssammanhang.

Innehåll

• Varför arbeta kompetensbaserat? – Innebörd och syfte
• Rekrytering i ett HR-strategiskt perspektiv
• Arbetsanalysen som förändringsverktyg
• Arbetsgruppsanalys och komplettering av kompetens
• Urvalsmetoder och validitet
• Att ställa rätt frågor för utvärderingsbara svar

Sagt om rekryteringsutbildningen:

Rekrytering är ett strategiskt område för Lamiflex-koncernen. Då vi varken har tid och råd att misslyckas, krävs bra verktyg och stöd. Garudas analysverktyg och kompetens inom området hjälper oss att säkerställa bästa möjliga utfall.

Jonas Tegström
VD
Lamiflex AB

Kan varmt rekommendera kursen för alla chefer som rekryterar!

Marjo Savelius
Eskilstuna kommun

Kursmaterial

I utbildningen ingår ett utbildningshäfte med vägledning och tips för alla faser i en kompetensbaserad rekryteringsprocess samt en Intervjuguide med 200 kompetensbaserade intervjufrågor. Vi arbetar även med olika mallar och modeller för t ex behovsanalys och kravprofil samt använder tankekartor och kompetensmodellskort som pedagogiska hjälpmedel för att skapa en genomtänkt och utvecklingsinriktad rekryteringsprocess.

Investering

6 000 SEK exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kompetensbaserad rekrytering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Garuda

Garuda

Genom Garudas utbildningsprogram kan du optimera Human Resource-arbetet i din organisation. Vi ger dig den kunskap och kompetens som behövs för att skapa långsiktig framgång. Garudas analysverktyg utgör ovärderliga redskap i urvals- och utvecklingsprocesser. I våra certifieringsutbildningar lär du dig...


Läs mer om Garuda och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Garuda

Tegelgårdsgatan 3
211 33 MALMÖ

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Kompetensbaserad rekrytering!

Liknande utbildningar