Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Certifiering i KompetensProfilen

Garuda
Kort om utbildningen
3 dagar
15 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-03 09:00 - Malmö
Öppen utbildning
   
Malmö
Svenska

Kursbeskrivning

HR-utbildning

Certifiering i rekryteringsverktyget  – KompetensProfilen

Få tillgång till ett verktyg som effektiviserar och förenklar rekrytering. Spara dyrbar och pengar genom att inte slösa på resurserna. Läs ner nedan!

 

Med sina 320 påståenden fördelade på 16 personlighetsdrag är KompetensProfilen en av de mest omfattande profilerna på marknaden. Den fungerar som ett verktyg för att rekrytera, introducera och utveckla medarbetare och ledare. KompetensProfilen gör det också möjligt för dig att ställa målinriktade och kvalificerade frågor, och utifrån dem få en nyanserad bild av personens arbetssätt.

Grafiken och tolkningstexterna fungerar som utgångspunkt för en öppen och likvärdig dialog och syftar till att antingen hjälpa dig att finna den rätte medarbetaren, eller att utveckla dem du redan har.

 

Vad får du ut av en certifiering?

Genom att certifiera dig i KompetensProfilen får du möjlighet att använda ett STP-granskat verktyg som hjälper dig att kvalitetssäkra olika HR-aktiviteter inom t.ex: rekrytering, coachning, medarbetarsamtal, karriärplanering, konflikthantering och rehabilitering.

 • Vad motiverar personen?
 • Vad skapar arbetstillfredsställelse?
 • Hur kommunicerar personen?
 • Hur samarbetar personen med andra?
 • Hur förhåller sig personen till förändringar?

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen i KompetensProfilen vänder sig till dig som arbetar med t.ex. rekrytering, individ- eller teamutveckling och i samband med detta önskar ett analysverktyg som adderar djup, nyanser och nya perspektiv till HR-processerna.

Om KompetensProfilen

En personprofil med djup, nyanser och perspektiv

Garudas analysverktyg, KompetensProfilen, ger dig inblick i individens mångfacetterade personlighet. Med 16 egenskaper som grund tydliggörs bl a individens motivationsfaktorer, samarbetsförmåga, kommunikationsstil och uppbackningsbehov. Du får ett verktyg som adderar djup, nyanser och nya perspektiv till dina HR-processer oavsett om det handlar om rekrytering, coachning, medarbetarsamtal, karriärplanering, konflikthantering eller rehabilitering.

PersonProfil

Utifrån 320 påståenden fördelade på 16 egenskaper läggs en gedigen grund för nyanserade analyser av individers personlighet. KompetensProfilen är webbaserad och profilen finns att tillgå på 21 olika språk.

KravProfil

I kravprofilsmodulen har du möjlighet att ta fram en arbetsanalys och kravprofil som du kan matcha med olika kandidaters personprofiler. Du får även hjälp med en konsekvensanalys, om kandidatens egenskaper inte stämmer överens med de egenskaper som är önskvärda för tjänsten.

SpegelProfil

Vid individuell utveckling ökar SpegelProfilen självinsikten - hur andra uppfattar ens person och beteende. Även vid utvecklingssamtal ger SpegelProfilen ett bra underlag för dialog. Att spegla varandra ger bättre förutsättningar för ett konstruktivt samtal om relationer och samspel. Framförallt hjälper SpegelProfilen till att sätta ord på det som annars kan vara svårt att uttrycka.

Upplägg

Innehåll:

 • Garudas huvud- hjärta- ben-modell
 • Etiska riktlinjer för testanvändning
 • PersonProfilens uppbyggnad, bakomliggande teori och metod
 • Tolkning av personprofiler
 • Återkopplingsprocessen
 • KravProfil
 • SpegelProfil
 • Hantering av Garudas datorprogram

Utbildningen är uppdelad i två delar, 2 + 1 dag , för att tid ska finnas för reflektion och egna profiltolkningsövningar mellan utbildningstillfällena. De första två dagarna ger den nödvändiga grunden för att kunna förstå och tolka profiler samt kunna hantera programvaran. Under uppföljningen ligger fokus på fördjupad profiltolkning och återkoppling på profiler.

Investering

15.500 SEK exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifiering i KompetensProfilen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Garuda

Garuda

Genom Garudas utbildningsprogram kan du optimera Human Resource-arbetet i din organisation. Vi ger dig den kunskap och kompetens som behövs för att skapa långsiktig framgång. Garudas analysverktyg utgör ovärderliga redskap i urvals- och utvecklingsprocesser. I våra certifieringsutbildningar lär du dig...


Läs mer om Garuda och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Garuda

Tegelgårdsgatan 3
211 33 MALMÖ

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifiering i KompetensProfilen från Garuda, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera Certifiering i KompetensProfilen!

Liknande utbildningar