Inga recensioner än

Utforma digitala ekosystem för lärande

Johan Skoglöf, Distans
Längd
3 timmar
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Längd
3 timmar
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

I den här utbildningen får du lära dig att utforma ett ekosystem för lärande som möter dagens utmaningar. Du får lära dig att undersöka medarbetarnas lärresor, ställa krav på ekosystemet, viktiga frågor att tänka på samt hur du tar fram en förändringskarta för ekosystemet.

Det här kommer du att lära dig

Syftet med utbildningen är att hjälpa dig att göra de viktiga valen och ta fram en förändringskarta för ett digitala ekosystem. Under 3 timmar får du lära dig:

  • Hur du tydliggör medarbetarnas viktigaste lärresor genom att använda Design Thinking.
  • Vilka typer av behov olika slags lärplattformar är bäst på att möta. T.ex. LMS för obligatoriska kurser, LXP för kontinuerlig vidareutveckling, DAP för att klara arbetsuppgifter.
  • Vad du skall tänka på när du utformar ditt ekosystem för lärande.
  • Viktiga faktorer för att skapa en bra medarbetarupplevelse.
  • Hur du ställer krav på data och integration mellan system.
  • Ta fram förändringskartan. Hur strategi, kultur, IT-infrastruktur och annat styr prioriteringarna.

Upplägg

  • Förberedelse – Du får tillgång till vårt team med videos och artiklar om teknik för lärande. Här får du också tillgång till checklistor och mallar för att kunna förbereda arbetet med ert ekosystem och er förändringskarta.
  • Intensivpass – Under 3 timmar ger jag dig insikter och stöttar dig när du själv prövar att skissa på ert ekosystem för lärande och er förändringskarta.
  • Dela kunskaper – Under e-workouten diskuterar du med andra och utbyter erfarenheter. Kunskapsdelningen börjar redan innan under förberedelserna och fortsätter efter e-workouten.
  • Tillgång i 6 månader – Du får tillgång till ”teamet” i 6 månader. Det ger dig tillgång till videos, artiklar, checklistor och mallar.

Kursledare

Jag heter Johan Skoglöf och är ansvarig för e-workouten. Jag har arbetat med lärande i mer än 25 år. Redan i början av 90-talet var jag med och utvecklade ett LMS och har sedan dess fortsatt att utforska ny teknik för lärande. I min roll som konsult har jag varit med och infört nya lärplattformar i många organisationer som t.ex. Ericsson, Scania, Handelsbanken, SEB, ICA och Toyota Industries.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Utforma digitala ekosystem för lärande, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Johan Skoglöf
Kungsgatan 35
111 56 Stockholm

Lärande i centrum

I en värld där utvecklingen går allt snabbare blir förmågan att lära allt viktigare. Livslängden på kunskaper blir allt kortare och vi kan allt mindre vila på gamla kunskaper och erfarenheter. Som individer blir livslångt lärande en nödvändighet. För företag...

Läs mer om Johan Skoglöf och visa alla utbildningar.

Highlights