Inga recensioner än

Acceleration av ledare

Friends of Executive, i Malmö (+1 orter)
Längd
4 dagar
Pris
42 500 SEK exkl. moms
Längd
4 dagar
Pris
42 500 SEK exkl. moms
Från 42 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

affärsutveckling

Acceleration av ledare med Friends of Executive

Som affärsansvarig ställs idag allt högre krav på din förmåga att tänka strategiskt och att kunna ta ett helhetsgrepp. Nya konkurrenter och affärsmodeller, digitalisering och globalisering skriver om reglerna från en dag till en annan. Genom Acceleration av Ledare ger vi dig de viktigaste modellerna och verktygen för att ytterligare vässa din konkurrenskraft. Målet är helt enkelt att hjälpa dig att ta ditt strategiska tänkande till en ny nivå. Vi arbetar oss utifrån och in – från företagets omvärld till hur konkurrenskraft skapas, utvecklas och bibehålls. Du kommer under programmet att få möta några av de bästa föreläsarna från några av de främsta universiteten.

Du kommer att få ta del av ett stort antal verktyg för att göra din verktygslåda så komplett som möjligt. Vi fördjupar oss bland annat i hur digitalisering skapar nya affärsmöjligheter, vi tittar på marknadsföringsfrågor ur ett strategiskt perspektiv och vilka nya trender och konkurrenter ni bör känna till. Under utbildningens gång kommer du att få möjlighet att nätverka och lära känna andra företagsledare och stigande ledare från olika branscher och bakgrund.

Målgrupp

Programmet riktar sig till dig som är VD eller del av en ledningsgrupp, med minst 3 års erfarenhet som chef. Är du en del av ledningsgruppen kan detta program vara förberedande för nästa kliv.

Kursinnehåll

Programmets innehåll:

  • Utveckla din strategiska förmåga
  • Lär dig hur konkurrenskraft skapas och bibehålls
  • Få insikt i Digitala Affärsmodeller
  • Bredda ditt nätverk och utbyt erfarenhet med andra som vill accelerera som ledare
  • När du är klar är du mer rustad för att möta de förändringar som pågår på marknaden

Upplägg

Programmet har 30 platser och programstart sker hösten 2022.

Investering

Utbildningens pris: 42 500 SEK

Är du medlem i Friends of Executives vd nätverk har du ett medlemspris på 29 900 SEK exkl. moms.

Kursledare

Jonas Ridderstråle 

Jonas Ridderstråle har såväl en MBA som en doktorsexamen i internationella affärer och är för närvarande gästprofessor vid två internationellt kända handelshögskolor: Ashridge i Storbritannien och IE Business School i Spanien. Han har blivit rankad som den femte största tänkaren i Europa och bland de 50 viktigaste managementtänkarna i världen. 

Examen, diplom m.m.

När du har genomfört utbildningens 4 tillfällen avslutar vi med en gemensam diplomeringsceremoni.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Acceleration av ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Friends of Executive
Einar Hansens Esplanad 29
211 75 Malmö

Utveckla ditt ledarskap i en öppen, välkomnande och prestigelös miljö

Vi på Friends of Executive är en långsiktig partner till dig som företagsledare. Vi vet att långsiktigt hållbara verksamheter bara kan byggas av långsiktigt hållbara ledare. Ledare som har tillgång till rätt kunskap i affärskritiska ämnen och rätt verktyg för...

Läs mer om Friends of Executive och visa alla utbildningar.

Highlights