Visa utbildning.se som: Mobil

Strategisk & Digital Affärsutveckling

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-04 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-09-04  
14 900 SEK
2019-11-25  
14 900 SEK

Kursbeskrivning

En utbildning för utveckling av tillväxt, affärskreativitet och beslutsfattande

Skapa er egen framgångssaga. Bli morgondagens vinnare som har kreativitet nog att skilja er åt från konkurrenterna, fatta rätt beslut, sätter strukturen och får det att hända.

Strategi och affärsutveckling ger dig insikt i hur du kan samla er kreativitet i en konkret plan – hur ni analyserar, sätter och når era affärsmål.

Du lär dig hitta nya lösningar och tillvägagångssätt och hur du kan dra fördel av organisationens kunnande, personal, marknad och kunder.

I denna utbildning får du inte bara verktygen och processen för hur du arbetar med affärsutveckling och planering från idé och analys till genomförande.
Du har möjligheten att arbeta konkret med ett eget case och skapa en plan för att ta er dit under två intensiva och kreativa dagar.

Oavsett om det är en hel verksamhet, en avdelning, nya tjänster & produkter eller ett nytt affärsområde, så har du en unik möjlighet att göra en analys, sätta mål, använda kreativitet för att hitta enklaste vägen framåt, skapa en plan och veta hur du skrider till verket – under utbildningen.

Du kommer få ta del av metoder och modeller för att utveckla unika konkurrensfördelar, utveckla nya produkter och tjänster eller hävda er bättre på en befintlig marknad genom att framstå som ett bättre alternativ. Du får också möjlighet att utbyta erfarenhet och fördjupa ditt kontaktnät, se hur andra gör, få stöd kring konkreta problemställningar och utvecklas i gruppen.

Kort sagt – du arbetar fram en affärsplan för er framgångssaga.

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

Innan kursstart gör vi en analys av er organisation, din roll och era behov för att kunna lägga fokus på det som är viktigt för dig inom ramen för utbildningen. Har du ett konkret case att ta med så arbetar vi med det under utbildningen.

Innehåll:

Affärsutveckling med konkreta problemställningar

Vi går igenom hela processen för strategi och affärsutveckling från ax till limpa. Under utbildningens gång varvar du genomgång med att använda verktygen och kontinuerligt reflektera över vad det innebär för er verksamhet.

Har du ett case, verksamhet eller ny produkt/tjänst ni ska utveckla så kan du arbeta igenom planen under utbildningen så att det bara är att skrida till verket direkt när du kommer tillbaka

Har du inte något konkret att arbeta med får du träning och genomgång av verktygen och processen, så att du har kompetensen för att lyckas nästa gång ni ska utveckla eller förfina ert utbud, verksamheten, affärsplanen eller ert strategiska tänk och genomförande.

 • Processen för strategi och affärsutveckling
 • Affärsidén och framgångsrik affärsplanering
 • Inventering och analys: mål, strategi, struktur, kultur och implementering
 • Så vet ni vad ni ska satsa på att utveckla
 • Positionering och segmentering
 • Vision, mål och delmål
 • Affärsutveckling och verktyg för affärskreativitet
 • Trampa nya stigar eller göra det bättre än andra
 • Sparring och arbete med faktiska planer
 • Affärslogik – metoder för affärskloka beslut
 • Från idé till marknaden – få det att hända!

Företagsanpassad utbildning

Vi kan även genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från kursbeskrivningen eller så anpassar vi innehåller efter era behov, mål och utmaningar.

Efter kursen

Uppföljning och utveckling efter utbildningen

När utbildningen avslutas har ni en konkret affärsplan för vad ni ska göra framåt. För att stötta dig i det framtida arbetet har du tre månaders support från oss. Du kan höra av dig till din utbildare för konkreta råd eller bolla specifika utmaningar. Dessutom har du tillgång till processens alla verktyg, mallar för affärsplanering och analysverktyg via din Kompetensportal™.

I utbildningen ingår medlemskap i Ledarnätverket™ som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar med dina kurskompisar och likasinnade. Vid en nätverksträff varannan månad får du ny näring genom träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt verktyg. Frukost ingår.

Video

Framfot Sprint

Upplägg

Tider: 2 dagar
Deltagare: Max 10 per kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategisk & Digital Affärsutveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Anders Vesterlund
(5)
Bra utbildare som höll kursen på en "lagom" nivå. Lätt att ta till sig.
Danijela Johansson
(5)
Bra med övning i kombination med teori. Lagom tempo och strategisk upplagt material. Utbildaren är lyhörd och skicklig på att flika in relevant information i rätt tid. Jag är jättenöjd och känne mig inspirerad.
Jesssica Jovanovska
(5)
Jättebra nivåanpassning, lyhördet av utbildare, ett stort plus att det inte var den traditionella PP-presentationen. Toppen att det var mycket hands-on-övningar i grupp.

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning


Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Strategisk & Digital Affärsutveckling
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 623 recensioner.
Alla recensioner för arrangören