Visa utbildning.se som: Mobil

Strategi & Digital Affärsutveckling – Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Strategi & digital affärsutveckling

En utbildning i affärsutveckling för dig som vill utveckla företagets tillväxt, affärskreativitet och beslutsfattande.

Skapa er egen framgångssaga och bli morgondagens vinnare genom att särskilja er från konkurrenterna.

Med dagens snabba, tekniska utveckling och digitaliseringens alla möjligheter är det viktigare än någonsin att sätta en långsiktig plan som tar er dit ni vill. Utbildningen Strategi & digital affärsutveckling ger dig insikt i hur du kan samla er kreativitet i en konkret plan – hur ni analyserar, sätter och når era affärsmål. Du lär dig hitta nya lösningar och tillvägagångssätt och hur du kan dra fördel av organisationens kunnande, personal, marknad och kunder.

Utbildningen ingår även i Certifierad verksamhetsledare.

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

Innan kursstart gör vi en analys av er organisation, din roll och era behov för att kunna lägga fokus på det som är viktigt för dig inom ramen för utbildningen. Har du ett konkret case att ta med så arbetar vi med det under utbildningen.

Innehåll:

Affärsutveckling med konkreta problemställningar

Vi går igenom hela processen för strategi och affärsutveckling från ax till limpa. Under utbildningens gång varvar du genomgång med att använda verktygen och kontinuerligt reflektera över vad det innebär för er verksamhet.

Har du ett case, verksamhet eller ny produkt/tjänst ni ska utveckla så kan du arbeta igenom planen under utbildningen så att det bara är att skrida till verket direkt när du kommer tillbaka

Har du inte något konkret att arbeta med får du träning och genomgång av verktygen och processen, så att du har kompetensen för att lyckas nästa gång ni ska utveckla eller förfina ert utbud, verksamheten, affärsplanen eller ert strategiska tänk och genomförande.

 • Processen för strategi och affärsutveckling
 • Affärsidén och framgångsrik affärsplanering
 • Inventering och analys: mål, strategi, struktur, kultur och implementering
 • Så vet ni vad ni ska satsa på att utveckla
 • Positionering och segmentering
 • Vision, mål och delmål
 • Affärsutveckling och verktyg för affärskreativitet
 • Trampa nya stigar eller göra det bättre än andra
 • Sparring och arbete med faktiska planer
 • Affärslogik – metoder för affärskloka beslut
 • Från idé till marknaden – få det att hända!

Video

Framfot Sprint

Efter kursen

Uppföljning och utveckling efter utbildningen

När utbildningen avslutas har ni en konkret affärsplan för vad ni ska göra framåt. För att stötta dig i det framtida arbetet har du tre månaders support från oss. Du kan höra av dig till din utbildare för konkreta råd eller bolla specifika utmaningar. Dessutom har du tillgång till processens alla verktyg, mallar för affärsplanering och analysverktyg via din Kompetensportal™.

I utbildningen ingår medlemskap i Ledarnätverket™ som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar med dina kurskompisar och likasinnade. Vid en nätverksträff varannan månad får du ny näring genom träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt verktyg. Frukost ingår.

Upplägg

Under tre intensiva och kreativa dagar arbetar du konkret med ett eget case. Oavsett om det är en hel verksamhet, en avdelning, nya tjänster och produkter eller ett nytt affärsområde, har du en unik möjlighet att göra en analys, sätta mål och använda din kreativitet för att hitta enklaste vägen framåt, skapa en plan och veta hur du skrider till verket – under utbildningen.

Du kommer få ta del av metoder och modeller för att utveckla unika konkurrensfördelar, utveckla nya produkter och tjänster eller hävda er bättre på en befintlig marknad genom att framstå som ett bättre alternativ. Du får också möjlighet att utbyta erfarenhet och fördjupa ditt kontaktnät, se hur andra gör, få stöd kring konkreta problemställningar och utvecklas i gruppen.

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategi & Digital Affärsutveckling – Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Strategi & Digital Affärsutveckling – Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1028 recensioner.
Alla recensioner för arrangören