Visa utbildning.se som: Mobil

Stora och lilla kursportföljen – Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Stora och lilla kursportföljen

-          Förbeställning av minst tio kursdagar till starkt reducerat pris

Kursportföljen är Framfots populära paketerbjudande för företag som på kortare eller länge sikt kommer använda sig av minst tio kursdagar. Kursportföljerna kan disponerad av en eller flera personer och används för en eller flera kurser. En kompetensanalys ingår så ni ska få optimal effekt av kursval och utbildning. Fördelen med kursportföljerna är, förutom god effektivitet, ett mycket förmånligt pris.

Stora kursportföljen

25 öppna kursdagar för 115 400 kr (normalpris upp till 186 250 kr, ni sparar 70 850 kr).
Dessutom ingår en kompetensanalys till ett värde av 34 000 kr.

Lilla kursportföljen

10 öppna kursdagar för 52 600 kr (normalpris upp till 74 500 kr, ni sparar 21 900 kr).
Dessutom ingår en kompetensanalys till ett värde av 14 000 kr.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

Framfots kursportföljer ger oss ökad konkurrenskraft

”Min rekommendation till dig som tittar på Framfots kursportföljer är: lyft luren och ring dem! Framfot är väldigt proffsiga och lyhörda för kundens behov. De har hjälpt oss hitta lösningar som passat oss. Jag väljer därför att fortsätta använda dem. För oss är det viktigt att öka kompetensen i vår verksamhet. Det leder till att vi utvecklar vår organisation samt att personalen blir mer motiverad. Utbildning ska inte vara en bonus men får för väl utfört jobb utan det ska finnas en koppling till den kompetens verksamheten behöver. VI lever i en föränderlig värld och det är viktigt att vi ständigt utvecklar våra medarbetare för att hänga med.”
ULRIKA THOMAEUS, SCHNEIDE ELECTRIC DISTRIBUTION CENTRE

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Video

Framfot Sprint

Investering

För offert eller mer information om pris, kontakta Framfot företagsutbildning, via en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Stora och lilla kursportföljen – Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Stora och lilla kursportföljen – Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Stora och lilla kursportföljen – Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: