Visa utbildning.se som: Mobil

Stärkt företagskultur & Värderingar - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Kontakta oss

Sverige
Kontakta oss
Stärkt företagskultur

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

om utbildningen

Denna utbildning tar dig genom hela processen från att synliggöra rådande kultur till att konkretisera de värderingar ni vill ha och omsätta det i praktiken till faktiska beteenden.

Vare sig ni vill det eller inte finns det värderingar som arbetssökande, personal, kunder och alla som har kontakt med er uppfattar. Företagskulturen återspeglas också i det klimat som råder på arbetsplatsen och hur ni beter er mot varandra.

Kultur och värderingar är viktiga pusselbitar för en väl fungerande arbetsplats som vill uppnå de mål som är satta för företaget. Dock är det en stor utmaning att gå från värdeord till faktiskt beteende.

Under utbildningen Värderingar i praktiken arbetar du under ledning av en erfaren ledartränare och organisationsutvecklare tillsammans med andra i liknande situation. Med konkreta råd och handfasta övningar får du tips på hur ni startar, driver och kommer i hamn med ert värderingsarbete, så att era kärnvärden genomsyrar all kommunikation.

Efter utbildningen har du en konkret plan för hur ni ska förstärka kulturen och omsätta det i faktiska, bestående beteenden.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Förberedelser innan kursen

Innan utbildningen tar vi reda på vem du är och vilka behov du har. Vi tar avstamp i var ni befinner er och hur långt ni kommit hittills med ert värderingsarbete. Vi tar reda på vad just du behöver i din situation och tar fram övningar som kommer att hjälpa dig att arbeta fram en optimal företagskultur. För att maximera behållningen av kursen så får du material i förväg som hjälper dig att förbereda dig. Det gör att utbildningen börjar ge effekt redan innan vi träffas.

Med vårt Chefspaket har du också ett mycket användbart verktyg för att skapa en dialog och förankring ur ett ledningsperspektiv kring er kulturresa.

Innehåll:

Under utbildningen Stärkt företagskultur & Värderingararbetar du tillsammans med en erfaren ledartränare och organisationsutvecklare. Med konkreta råd och handfasta övningar får du tips på hur ni startar, driver och kommer i hamn med ert värderingsarbete, så att era kärnvärden genomsyrar all kommunikation.

Vi går igenom olika kulturmodeller och hur du arbetar med dessa – uppifrån och ner och inifrån och ut. Du får också dagsfärska exempel på vad som fungerar och hur du drar nytta av det inför er resa. Du får även lära dig hur ni kan ändra beteendet och faktiskt styra kulturen i organisationen. Du kommer få alla nödvändiga verktyg för att konkret arbeta med kultur och värderingar.

 • Företagskultur och värderingar i praktiken
 • Kulturstyrning
 • Värdegrundsarbete
 • Olika kulturmodeller
 • Förstå rådande kultur
 • Bestående beteendeförändring
 • Vikten av levande styrdokument
 • Att implementera kultur och värderingar
 • Belöningssystem
 • Chefer som lever värderingarna
 • Verktyg för konkretisering
 • Företagskultur från papper till ryggmärg
 • Kurslitteratur och mallar
 • Planering av förändringsarbete
 • Konkret handlingsplan för kulturresan

Upplägg

Tid: 2 dagar
Deltagare: Max 10 per kurs.

Efter kursen

Efter utbildningen har du en konkret plan för hur ni ska förstärka kulturen och omsätta det i faktiska, bestående beteenden. Du har också tre månaders kostnadsfri support inom rimliga gränser, som gör att du kan använda oss som bollplank för råd eller inspiration i vardagen. Du får även tillgång till material, handlingsplaner, övningar och checklistor för förankring med ledning och som kan hjälpa dig i det fortsatta arbetet med kulturarbetet på ditt företag.

Vårt Chefspaket säkerställer förankringen kring er kulturresa och att detta inte blir en papperskonstruktion som vilar i en skrivbordslåda utan en plan som realiseras med dialog och engagemang från tongivande personer i organisationen.

I utbildningen ingår medlemskap i HR- och Ledarnätverket™ som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar samt utbyte med dina kurskamrater och andra. Vid en nätverksträff varannan månad får du ny näring genom träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt ledarverktyg. Frukost ingår. Som medlem får du även tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver.

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Stärkt företagskultur & Värderingar - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Stärkt företagskultur & Värderingar - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Stärkt företagskultur & Värderingar - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: