Visa utbildning.se som: Mobil

Sälj för icke-säljare - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Utbildning för dig som vill utveckla kundkontakter som genererar mer affärer

För tjänsteföretag sker upp till 90 procent av alla kundkontakter genom personer med andra roller än säljare i organisationen. Affärsmannaskap och konsultativt sälj är en utbildning som riktar sig till dig som inte har en uttalad säljroll men som har kundkontakter i egenskap av exempelvis konsult, specialist, projektledare eller tekniker. Den riktar sig även till dig som är chef och som vill stärka upp din affärsmässiga förståelse för helheten.

På ett roligt och verklighetsnära sätt får du träning i att utveckla och känna dig trygg i ditt affärsmannaskap. Du får konkreta verktyg som hjälper kunden att se sina egna behov, skapa möjligheter för merförsäljning och hitta lösningar som förebygger framtida utmaningar. Du lär dig också förebygga situationer som kan leda till problem och prisdiskussioner i efterhand. Resultatet blir nöjdare kunder, effektivare arbete och ökad lönsamhet för din organisation.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

”Extremt relevant innehåll för alla med återkommande kundkontakter.”

JOAKIM STAFF, TIDNINGSKUNGEN

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Innan kursen genomförs en DISC-analys som ger dig ökad förståelse för dig själv och hur du kommunicerar med andra. Den ligger också till grund för hur du kan anpassa din kommunikation utifrån olika kundtyper.

Före kursstart tittat vi också på vilka tjänster ni erbjuder, vilket yrkesroll du har, vilka utmaningar du står inför och vilka förväntningar du har på kursen. Detta för att kursen ska bli så konkret och verklighetsanpassad som möjligt.

Innehåll:

 • Självkännedom
 • Kundens perspektiv
 • Affärsmässigt tänk
 • Intern leveransförmåga
 • Tjänstehatten och konsultrocken
 • Bra saker att tänka på i bemötandet
 • Olika kundtyper
 • Hur du anpassar din kommunikation
 • Att sälja utan att sälja
 • Konsultativt sälj
 • Behovsinventering
 • Tjänsteretorik
 • Så hanterar du svåra situationer
 • Förankring och återkoppling
 • Prisdiskussioner med utförarhatten
 • Så skapar du nästa steg

Efter kursen

Kursen avslutas med en personlig utvecklingsplan. Denna kopplas till programmet ”21-dagarsvanan”, ett program som stöttar dig i tillämpningen av dina nyfunna färdigheter. Via Kompetensportalen Online får du tillgång till kursmaterial, mallar, checklistor och fördjupning. Du får även tre månaders kostnadsfri support efter avslutad kurs.

Bokar ni fem eller fler deltagare ingår en workshop på plats hos er efter kursen. Där skapar och förankrar vi, tillsammans med medarbetare, ansvariga säljare och chef, en gemensam struktur och samsyn på hur ni kan öka merförsäljningen och kundnöjdheten genom ökad samverkan utifrån det ni lärt er. Endast vår resekostnad tillkommer.

Video

Framfot Sprint

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sälj för icke-säljare - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sälj för icke-säljare - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sälj för icke-säljare - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar