Visa utbildning.se som: Mobil

”Jag är supernöjd med utbildningen som gav mig nya verktyg och insikter”

Framfot företagsutbildning

Tid för reflektion och nya lösningar

”Jag är supernöjd med utbildningen som gav mig nya verktyg och insikter”

Framfot – Jessica Huda

När Jessica Huda började på Framfots utbildning Certifierad Projektledare hade hon redan flera års erfarenhet av projektledning i bagaget.

- Även om jag har jobbat en del med projektledning tidigare kändes det värdefullt att fräscha upp gamla kunskaper. Det var skönt att få hela bilden presenterad för mig och fundera över hur jag själv jobbar och vad jag saknar.

Utbildningen Certifierad Projektledare består av tre delutbildningar: Projektledning i praktiken, Förändringsledning och Leda utan att vara chef. I varje del jobbar deltagarna praktiskt med egna projekt.

- Det var värdefullt att få tid att stanna upp i vardagen och reflektera över min situation på jobbet. Jag fick nya perspektiv och möjlighet att fundera på nya lösningar, säger Jessica.

Fyra frågor till Jessica:

Varför ska man utbilda sig i projektledning?

- Både jag och mina chefer upplever att företaget har stor nytta av att jag kommit tillbaka påfylld med tips, råd och verktyg som ger ett mer effektivt arbete. Dessutom känns det viktigt för mig som person att fortsätta utvecklas och få ett kvitto på min kompetens.

Vad var syftet med att gå utbildningen? Uppnåddes det?

- I mitt fall var det att förstå hur jag skulle leda utan att vara chef. Det är utmanande ibland, men jag fick med mig en hel del nya verktyg som jag använder mig av idag.

Vad var det bästa med utbildningen?

- Jag är supernöjd med utbildningen och det bästa var att den inkluderade tre delar. Inte bara teori kring projektledning utan också ledarskap och förändringsledning. De delarna hänger ju ihop väldigt tight.

Om du skulle beskriva för någon hur det är att gå utbildning med Framfot – vad skulle du säga då?

- Utbildningen Certifierad Projektledare har ett genomtänkt innehåll och ett schysst upplägg som ger resultat. Dessutom var det positivt att vi fick arbeta med egna projekt under hela utbildningen.

Sen tycker jag att alla utbildare och övriga personer jag haft kontakt med på Framfot är fantastiskt sköna personer. Man märker att de brinner för det de gör och drivs av att vidareutvecklas. Det är ett flexibelt företag och de är extremt proffsiga! Jag rekommenderar absolut Framfots utbildningar.

> Läs mer om Framfots Certifierad Projektledare

> Läs mer om utbildningen Leda utan att vara chef

> Läs mer om utbildningen Projektledning i PraktikenLäs mer om Framfot företagsutbildning

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Framfot företagsutbildning och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!