Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Personligt ledarskap - Online

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-07 - Distans
Distans, Stockholm
Svenska
Kommande starter
Stockholm
14 900 SEK
2020-09-07

Stockholm
14 900 SEK
2020-11-12

Distans
14 900 SEK
2020-09-07

Distans
14 900 SEK
2020-11-12

Kursbeskrivning

Chefsnätverk och ledarutveckling för dig som vill omsätta verktyg och teori till praktik


Personligt ledarskap med fokus på din personliga utveckling gör dig tryggare och bättre i din ledarroll. Med god förmåga till självvärdering, ökad empatisk förmåga och större trygghet tar du ditt ledarskap till nästa nivå.

Utbildningen ger dig ökad förståelse för vad som begränsar dig och vad du kan göra för att komma vidare. Du får praktisk träning i att använda modeller och teorier som tar fram din verkliga ledarpotential. Du lär dig utveckla och använda det som du, din grupp, organisation eller enskild personal behöver just nu: En dynamisk ledare med ett personligt ledarskap.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

"Gå den här utbildningen!"

ULF PETERSÉN, VÄSTERVIKS BOSTAD

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som arbetar med ledarskap

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

Innan kursstart gör vi en analys av dina förväntningar och behov. Tillsammans med din mentor klarlägger du vad du vill uppnå och utformar utbildningen efter detta. Du får också tillgång till Ledarskap Online™ och Ledarskapspodden™ som ger dig möjlighet till förberedelser som effektiviserar kursdagarna.

Du får ett grundmaterial att sätta dig in i innan utbildningen startar. Analys och förberedande arbete ökar behållningen, ger dig stöd i uppföljning och fördjupning samt bidrar till en bestående förändring med nya rutiner och arbetssätt på din arbetsplats.

Innehåll:

Dynamisk ledarutveckling med ett coachande perspektiv

Personligt ledarskap sker med ett coachande perspektiv som möjliggör träning, grupputveckling, diskussioner och erfarenhetsutbyte. Vi tittar på det du kan men inte gör och tränar praktiskt för att åstadkomma förändring. Med hjälp av kursledare och kurskamrater får du utveckla dessa delar och får en djupare förståelse för dig själv samt varför du reagerar och agerar som du gör.

Du får också möjlighet att utbyta erfarenhet och fördjupa ditt kontaktnät med andra chefer, se hur andra gör, få stöd kring konkreta problemställningar och utvecklas i gruppen.

 • Lär känna dig själv
 • Personlig utveckling ur ett ledarperspektiv
 • Lösningsfokus
 • Dynamisk ledarutveckling
 • Starka och svaga sidor
 • Svagheter blir styrkor
 • Ge andra utrymme att växa
 • Mental träning i chefsrollen
 • Fokus på målbilder
 • Självförtroende, självvärdering, självkännedom
 • Stärka jaget
 • Målsättningar och prioriteringar
 • Få tiden att räcka till
 • Effektivitet och kvalitet i vardagen
 • Nätverkande i ledarrollen
 • Personlig handlingsplan

Företagsanpassad utbildning

Vi kan även genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från kursbeskrivningen eller så anpassar vi innehåller efter era behov, mål och utmaningar.

Efter kursen

Uppföljning och utveckling efter utbildningen

Efter avslutad utbildning får du tillgång till chefscoachning i syfte att upprätthålla den positiva utveckling du åstadkommit.
I utbildningen ingår också medlemskap i Ledarnätverket™ som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar samt utbyte med andra chefer. Vid en nätverksträff varannan månad får du ny näring genom träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt ledarverktyg. Frukost ingår. Som medlem får du även tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver.

Video

Framfot Sprint

Upplägg

Tider: 2 dagar
Deltagare: 
Max 10 per kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personligt ledarskap - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Peter Ahlgren
(5)
Utbildaren var helt fantastiskt tydlig och proffsigt genomfört. Jag har fått en helt NY bild av mitt framtida ledarskap. Jag själv har funnit verktyget som faktiskt är "JAG".
Sofia Sidenbladh
(5)
Rakt på väsentligheterna! Skapar självkännedom men också förståelse för andras avvikande egenskaper
Fredrik Johansson
(5)
Har fått mig att tänka på viktiga saker för att växa som person samt som ledare. Hittat viktiga verktyg som jag kan ha nytta av. Saklig och kunnig utbildare inom både teoretiska och praktiska delar av ämnet. Bra att komma med feedback kontinuerligt.

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1029 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar