Visa utbildning.se som: Mobil

Personligt ledarskap

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-12-12 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Chefsnätverk och ledarutveckling för dig som vill omsätta verktyg och teori till praktik


Personligt ledarskap med fokus på din personliga utveckling gör dig tryggare och bättre i din ledarroll. Med god förmåga till självvärdering, ökad empatisk förmåga och större trygghet tar du ditt ledarskap till nästa nivå.

Utbildningen ger dig ökad förståelse för vad som begränsar dig och vad du kan göra för att komma vidare. Du får praktisk träning i att använda modeller och teorier som tar fram din verkliga ledarpotential. Du lär dig utveckla och använda det som du, din grupp, organisation eller enskild personal behöver just nu: En dynamisk ledare med ett personligt ledarskap.

"Gå den här utbildningen!"

ULF PETERSÉN, VÄSTERVIKS BOSTAD

Målgrupp

För dig som arbetar med ledarskap

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

Innan kursstart gör vi en analys av dina förväntningar och behov. Tillsammans med din mentor klarlägger du vad du vill uppnå och utformar utbildningen efter detta. Du får också tillgång till Ledarskap Online™ och Ledarskapspodden™ som ger dig möjlighet till förberedelser som effektiviserar kursdagarna.

Du får ett grundmaterial att sätta dig in i innan utbildningen startar. Analys och förberedande arbete ökar behållningen, ger dig stöd i uppföljning och fördjupning samt bidrar till en bestående förändring med nya rutiner och arbetssätt på din arbetsplats.

Innehåll:

Dynamisk ledarutveckling med ett coachande perspektiv

Personligt ledarskap sker med ett coachande perspektiv som möjliggör träning, grupputveckling, diskussioner och erfarenhetsutbyte. Vi tittar på det du kan men inte gör och tränar praktiskt för att åstadkomma förändring. Med hjälp av kursledare och kurskamrater får du utveckla dessa delar och får en djupare förståelse för dig själv samt varför du reagerar och agerar som du gör.

Du får också möjlighet att utbyta erfarenhet och fördjupa ditt kontaktnät med andra chefer, se hur andra gör, få stöd kring konkreta problemställningar och utvecklas i gruppen.

 • Lär känna dig själv
 • Personlig utveckling ur ett ledarperspektiv
 • Lösningsfokus
 • Dynamisk ledarutveckling
 • Starka och svaga sidor
 • Svagheter blir styrkor
 • Ge andra utrymme att växa
 • Mental träning i chefsrollen
 • Fokus på målbilder
 • Självförtroende, självvärdering, självkännedom
 • Stärka jaget
 • Målsättningar och prioriteringar
 • Få tiden att räcka till
 • Effektivitet och kvalitet i vardagen
 • Nätverkande i ledarrollen
 • Personlig handlingsplan

Video

Framfot Sprint

Företagsanpassad utbildning

Vi kan även genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från kursbeskrivningen eller så anpassar vi innehåller efter era behov, mål och utmaningar.

Efter kursen

Uppföljning och utveckling efter utbildningen

Efter avslutad utbildning får du tillgång till chefscoachning i syfte att upprätthålla den positiva utveckling du åstadkommit.
I utbildningen ingår också medlemskap i Ledarnätverket™ som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar samt utbyte med andra chefer. Vid en nätverksträff varannan månad får du ny näring genom träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt ledarverktyg. Frukost ingår. Som medlem får du även tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver.

Upplägg

Tider: 2 dagar
Deltagare: 
Max 10 per kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personligt ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Sofia Sidenbladh
(5)
Rakt på väsentligheterna! Skapar självkännedom men också förståelse för andras avvikande egenskaper
Fredrik Johansson
(5)
Har fått mig att tänka på viktiga saker för att växa som person samt som ledare. Hittat viktiga verktyg som jag kan ha nytta av. Saklig och kunnig utbildare inom både teoretiska och praktiska delar av ämnet. Bra att komma med feedback kontinuerligt.
Britt Emilsson
(5)

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning


Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 857 recensioner.
Alla recensioner för arrangören