Visa utbildning.se som: Mobil

Marknadsföring i praktiken - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Kontakta oss

Sverige
Kontakta oss
Marknadsföring i praktiken

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Utbildning i marknadsföring som hjälper dig att nå dina affärsmål

Hur stor del av marknaden vill du ha? Vad gör er unika? Och hur ska ni göra för att komma dit? Vilka aktiviteter ger bäst effekt och vad ska vi lägga krutet på? Det här är utbildningen för dig som vill få svar på dessa frågor.

Marknadsföring i praktiken är en handfast utbildning som ger dig en konkret marknadsplan för att nå era affärsmål. Lär dig komma igenom bruset och nå rätt kunder med rätt budskap och kostnadseffektiva metoder.

Lösningen på dagens ökande konkurrens eller minskade marknader är positionering, profilering & gerillamarknadsföring – att till lägsta möjliga investering få mesta möjliga avkastning, positionera er som ett tydligt alternativ på en marknad där det finns pengar och att ni profilerar er som det bästa alternativet för er målgrupp.

Under ledning av en mycket erfaren och inspirerande marknadsförare använder du din egen organisation och marknad som grund för att utvärdera hur ni arbetar idag och hur ni ska göra istället för att nå framgång. En av våra populära utbildare har bl a varit med och byggt varumärket Absolut Vodka – globalt ansvarig för delar av den varumärkesbyggande kommunikationen.

Utbildningen skapar förutsättningar för de ökade konkurrensfördelar som en kundfokuserad marknadsstrategi innebär – att nå ut till rätt kunder och satsa på rätt produkter & tjänster. Dels vad ni tjänar mest på att marknadsföra idag, men också vad som kan bli kommande kassakor.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

”Nu vet jag hur vi kan profilera oss på marknaden.”

MARTIN LEIDEBRANT, KLÄTTERVERKET

Innehåll:

 • Mål med er marknadsföring
 • Aktiviteter för att uppnå målen
 • Nå igenom bruset
 • Krativitet, inspiration och nytändning
 • Gerillamarknadsföring
 • PR
 • Internetmarknadsföring
 • Marknadsplan
 • Affärsplan
 • Affärsstrtegier
 • Segmentering
 • Marknadsanalys
 • Konkurrentanalys
 • Omvärldsanalys
 • Strategier
 • Situationsanalys
 • Mål
 • Handlingsplan
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Förberedelser innan kursen:

Före kursen görs en marknads- och situationsanalys och vi går igenom affärs- eller verksamhetsplanen för att se hur ert nuläge och önskade läge ser ut. Dina personliga erfarenheter, din kompetens och dina utmaningar formar det som vi kommer lägga fokus på under kursen.

Video

Efter kursen

Efter avslutad utbildning har du en marknadsplan för era kommande aktiviteter och en klar bild av vad du ska arbeta vidare med. Du får tillgång till mallar och checklistor för allt från positionering till aktivitetsplanering i verktygslådan för marknadsföring. Du får också en egen mentor med erfarenhet från marknadsföring som stöd i ditt fortsatta arbete. För att hela tiden vässa er marknadsföring får du även återkoppling från oss i form av konkreta tips och råd på hur du mäter och utvärderar arbetet.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Marknadsföring i praktiken - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Marknadsföring i praktiken - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Marknadsföring i praktiken - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: