Visa utbildning.se som: Mobil

Leda på distans i praktiken - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Om utbildningen

Skaffa konkreta verktyg och färdigheter för att få distansledarskap att fungera i praktiken. Den här utbildningen lär dig att ta tillvara på alla möjligheter när du ska leda ett team som sitter på olika orter eller är utspridda globalt.

Allt ledarskap bygger på bra kommunikation och en av de viktigaste komponenterna för ett välfungerande ledarskap är förtroendet. Samtidigt visar forskning att det som är mest avgörande för vilket förtroende vi känner är kroppsspråket, som står för 55% medan röst och tonläge står för 38%. När vi tar bort detta återstår 7% för själva orden – vilket blir en utmaning när mycket av kommunikationen sker skriftligen eller i bästa fall videolänk. Så hur gör man i praktiken för att få det att fungera?

Upplägg

För att lyckas väl med ett distansledarskap krävs ännu större tydlighet kring uppdraget. Under dagarna arbetar vi med konkreta verktyg för att skapa ett ramverk och rätt förutsättningar för din personal att lyckas på distans och enkla sätt att följa upp och stötta i vardagen.

Vi utgår från din roll och dina förutsättningar och arbetar med en tydlig, enkel och tidsbesparande metod som ger dig färdigheter och praktisk förståelse för hur du skapar självgående team i just din organisation.

Du lär dig att skapa ett målinriktat team på distans genom att använda de drivkrafter alla människor har: viljan att bestämma själva, tillhöra ett sammanhang och bli riktigt bra på sin uppgift. Det ökar kvaliteten i ditt ledarskap, förenklar för dig och dem du leder samt bygger in coachning och uppföljning i vardagen.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Innehåll:

 • Hemligheten med ett lyckat distansledarskap
 • Kommunikation i vardagen
 • Använd tekniken optimalt
 • Motivation och engagemang
 • Verktyg för att stötta teamet
 • Bygg framgångsrika team på distans
 • Samverkan mellan olika orter
 • Målstyrning, coachning och feedback på distans
 • Hantera kulturella skillnader
 • Överbrygg språkliga barriärer och tidszoner
 • SPRINT™ ingår
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Upplägg

Tider: 2 dagar, 09.00-17.00
Deltagare: Max 10 per kurs

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Video

Framfot Sprint

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leda på distans i praktiken - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Leda på distans i praktiken - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Leda på distans i praktiken - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: