Visa utbildning.se som: Mobil

Leda på distans i praktiken

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-23 - Stockholm
Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-09-23  
14 900 SEK
2019-11-25  
14 900 SEK

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildning för dig som leder på distans

Skaffa konkreta verktyg och färdigheter för att få distansledarskap att fungera i praktiken. Den här utbildningen lär dig att ta tillvara på alla möjligheter när du ska leda ett team som sitter på olika orter eller är utspridda globalt.

Allt ledarskap bygger på bra kommunikation och en av de viktigaste komponenterna för ett välfungerande ledarskap är förtroendet. Samtidigt visar forskning att det som är mest avgörande för vilket förtroende vi känner är kroppsspråket, som står för 55% medan röst och tonläge står för 38%. När vi tar bort detta återstår 7% för själva orden – vilket blir en utmaning när mycket av kommunikationen sker skriftligen eller i bästa fall videolänk. Så hur gör man i praktiken för att få det att fungera?

Kursinnehåll

 • Hemligheten med ett lyckat distansledarskap
 • Kommunikation i vardagen
 • Använd tekniken optimalt
 • Motivation och engagemang
 • Verktyg för att stötta teamet
 • Bygg framgångsrika team på distans
 • Samverkan mellan olika orter
 • Målstyrning, coachning och feedback på distans
 • Hantera kulturella skillnader
 • Överbrygg språkliga barriärer och tidszoner
 • SPRINT™ ingår
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Video

Framfot Sprint

Upplägg

För att lyckas väl med ett distansledarskap krävs ännu större tydlighet kring uppdraget. Under dagarna arbetar vi med konkreta verktyg för att skapa ett ramverk och rätt förutsättningar för din personal att lyckas på distans och enkla sätt att följa upp och stötta i vardagen.

Vi utgår från din roll och dina förutsättningar och arbetar med en tydlig, enkel och tidsbesparande metod som ger dig färdigheter och praktisk förståelse för hur du skapar självgående team i just din organisation.

Du lär dig att skapa ett målinriktat team på distans genom att använda de drivkrafter alla människor har: viljan att bestämma själva, tillhöra ett sammanhang och bli riktigt bra på sin uppgift. Det ökar kvaliteten i ditt ledarskap, förenklar för dig och dem du leder samt bygger in coachning och uppföljning i vardagen.

Tid & plats

Tider: 2 dagar, 09.00-17.00
Plats: Stockholm
Deltagare: Max 10 per kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leda på distans i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Karl Sjödin
(5)
Bra med många nya redskap. Bra variation på ämnen och diskussioner. Utbildaren var tydlig. Någa med att få med alla i gruppen i diskussioner. Mycket bra på att förmedla och förtydliga uppgifter.
Kristina Sallander
(5)
Reflekterande, öppen, en fantastiskt kunnig och erfaren lärare. Rekomenderas varmt. Tack, det var över mina förväntningar.
Sofia Carlsén
(5)
Lärorikt, tänkvärt, fått väldig bra verktyg. Utbildaren var tydlig, engagerad, entusiastisk, uppmärksam, lyhörd. Kanonbra kurs.

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning


Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Leda på distans i praktiken
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 623 recensioner.
Alla recensioner för arrangören