Visa utbildning.se som: Mobil

Leda andra ledare - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Om utbildningen

Denna inspirerande utbildning hjälper dina ledare ute i organisationen att prioritera rätt, växa, kliva fram och får rätt saker att hända ute i verksamheten, så att ni når era mål och fortsätter förbättras.

En vanlig utmaning är att få alla att dra åt samma håll och skapa förankring kring det som är viktigt just nu. Den traditionella lösningen är att trycka ut information hur alla förväntas jobba. Det är tyvärr inte det mest effektiva. Vi hjälper dig vända på kommunikationstratten så att personalen får ett sug efter att veta var ni ska som helhet och tar ett större ansvar för att lyckas med ert gemensamma uppdrag.

En annan utmaning är att hjälpa dina ledare prioritera.Vi har utvecklat ett konkret och praktiskt ledarverktyg som hjälper dig ge rätt förutsättningar för dina chefer att prioritera vad de ska lägga fokus på för att lyckas. Verktyget kan du använda direkt efter utbildningen. Det leder även till att både chefer och personal känner större delaktighet och engagemang för er organisation som helhet, det ni gör och dit ni ska.

Du får också konkreta tips på hur du skapar bättre samarbete och ökat utbyte mellan olika avdelningar, så att alla att drar åt samma håll.

Tillsammans med en skicklig utbildare med erfarenhet av att leda andra chefer och ledare får du inspiration, konkreta verktyg och tips för hur du lägger fokus på rätt saker utifrån dina specifika utmaningar, hur och vad du ska kommunicera, hur du inspirerar som ledare och hittar rätt balans mellan styrning, uppföljning, inspiration och fria tyglar.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Innehåll:

 • Så leder du andra ledare
 • Hjälpa dina ledare prioritera
 • Feedback som fungerar
 • Skapa rätt förutsättningar för dina ledare
 • Få med alla på tåget
 • Målstyrning i praktiken
 • Motivera och coacha andra ledare
 • Så skapar du tydlighet
 • Verktyg för ägandeskap, delaktighet och engagemang
 • Planera ledarskapet
 • Inspiration och ökat självförtroende i ledarrollen
 • Så för du företagskulturen från papper till ryggmärg
 • Identifiera morgondagens ledare
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Upplägg

Tider: 2 dagar, 09.00–17.00
Deltagare: Max 10 per kurs

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Video

Framfot Sprint

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Leda andra ledare - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Leda andra ledare - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Leda andra ledare - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: