Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Konflikthantering och svåra samtal - Online

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 18 recensioner.

Patrik Jacobsson
(5)
Väldigt bra utbildare och grupp. Något som fler chefer i vårt företag skulle behöva.
Ingrid Kirbe
(5)
Bra kombo av teori och praktik.
Anna Lindespång
(4)
Väldigt bra mix av teori och praktik.
Elina Eriksson
(5)
Bra med korta "avsnitt" och varva teori med praktik. Det var intressant hela vägen och blev inte "segt" så jag riskerade att tappa fokus utan jag kunde vara aktiv hela kursen.
Peter Holm
(5)
Precis vad jag behövde. Verktyg, kunskap, övning, kloka människor som delar med sig. Otroligt kunnig, pedagogisk och mycket trevlig utbildare. Stort tack för en mycket bra utbildning.
Markus von Knorring
(5)
Bra uppläg och innehåll, samt tempo. Trevlig och kompetent utbildare, kan sin sak.
Thomas Gottlind
(4)
Jag uppskattar tempot. Det fanns mycket tid för reflektion. Jag upplevde att gruppen fick komma fram än att utbildaren la orden i munnen.
Jenny Bergström
(5)
Att få träna på olika senarior (teater). Att få höra andras problem och få utbyte av varandra.
Anders Florinus
(5)
Lagom blandning med teori och diskussioner.
Jonas Gunnestrand
(5)
Skönt att det var en liten grupp så man kunde diskutera case. Bra kursledare med en bra blandning av fakta, samtal och övningar.
Anna Johansson
(5)
Jag känner mig inspirerad! Tänker ta mig tid att gå igenom materialet på egen hand. Jag vill verkligen bli bättre på att handskas med konflikter. Gillar upplägget där vi lärde känna varandra på ett bra sätt vilket ledde till att vi blev väldigt öppna! Bra att uppföljning erbjuds, vet dock ej om jag kommer att nyttja den.
Matilda Wahlström
(5)
Över förväntan. Strålande kompetens hos kursledaren. Trevlig lokal, sevice och mat. Väldigt givande kunskapsdagar, värt varje krona. Pedagogisk metodik, gillade tapetseringen och att det var handskrivet, gav liv. Bra balans, gav trygghet, en förutsättning för lite djupare processer. Tack!
Ellinor Jatéus
(5)
Mycket lärorikt med utrymme för egna reflektioner och erfarenhetsbyte. Ämnet berördes från fler vinklar så att man själv kunde plocka sina delar. Bra coachande samtal och utmanande frågor som hjälper i ens utveckling. Heja Framfot!
Madelene Alexandersson
(5)
Otroligt bra! Mycket mer innehållsrikt än förväntan. Fler borde gå denna kurs! Utbildaren har ett mycket fint och bra arbetssätt. Har en speciell förmåga att stärka, se och lyfta ALLA i gruppen på ett härligt sätt. Jag är riktigt stolt över att gått era kurser. De är riktigt bra!
Lena Enlund
(5)
Tydligt, teatern var fantastiskt rolig
Beatrice Norlman
(5)
Mycket bra upplägg, bra blandning mellan praktik och teori. Mycket bra storlek på kursen/antal deltagare. Kul med skådespelaren
Jacques de Vrij
(5)
Kunde haft mer praktik med de svåra samtalen
Daniel
(4)
Framfot och Lotta Fogel gjorde ett riktigt bra jobb med denna kurs. Rekomenderar den varmt.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!