Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Konflikthantering och svåra samtal - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

En kurs i praktisk konfliktlösning och hur du gör svåra samtal enkla.

Det första vi måste lära oss om konflikter och svåra samtal är att de varken är fel eller dåliga, de är en del av vår kontakt med andra människor. Därför har inte bara chefer, utan alla som samverkar med andra människor, nytta av att kunna lösa konflikter och göra svåra samtal lite lättare.  I kursen får du träningshjälp av en professionell skådespelare och du får använda exempel och situationer i din vardag. Kursen ger dig ökat självförtroende och praktiska färdigheter för att hantera besvärliga situationer och personer.

I kursen får du självkännedom, färdigheter och kunskap för att medla mellan kollegor, hantera besvärliga personer och göra svåra samtal lätta. Genom att hantera konflikter, lönesamtal och svåra samtal snabbt, effektivt och på rätt sätt sparar du tid, energi och pengar. Kursledare är en erfaren kommunikationsutbildare med praktiskt erfarenhet av svåra situationer. Du får också möjlighet att träna på konfliksituationer med en professionell skådespelare, något som är både unikt och uppskattat. Du får med andra ord träna direkt på de konfliksituationer och svåra samtal som du utsätts för i din vardag.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

"Alla har nytta av den här utbildningen."

JACQUES DE VRIJ, INREGO

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

För att kunna anpassa kursen efter din situation tar vi före kursen reda på vem du är, din bakgrund och dina mål. Vi skapar praktikfall utifrån din vardag och ger dig visst material att ta del av för att öka effektiviteten och behållningen av kursen.

Innehåll:

 • Olika former av konflikter
 • Dina och andras reaktioner i en konflikt
 • Självförtroende inför konflikter
 • Hantera att hamna i röd zon
 • Individ- och gruppkonflikter
 • Så löser du konflikter
 • Konfliktmedling
 • Uppsägningar och svåra samtal
 • Lönesamtal
 • Självförtroende i konflikter
 • Tolka och åtgärda besvärliga beteenden
 • Avväpnande verktyg i konflikter
 • Hantera egen och andras ilska
 • Träning på egna praktikfall med skådespelare
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Efter kursen

Avslutningsvis får du en personlig handlingsplan som vi följer upp och stödjer på olika sätt. Tre månader efter kursen har du möjlighet att kontakta oss för stöd inför ett svårt samtal.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Konflikthantering och svåra samtal - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konflikthantering och svåra samtal - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1029 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar