Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

HR i praktiken - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Den som har bäst personal vinner

Kursen HR i praktiken handlar om att få personalen att både trivas och prestera. Som HR-ansvarig är du bryggan mellan ledningsbeslut, chefer, teamledare och medarbetare. Kursen ger dig värdefulla verktyg och modeller att använda i din organisation. Du får praktiskt träning som effektiviserar och underlättar ditt dagliga arbete och du får kunskaper i hur du skapar en HR-plan kopplad till företagets mål och visioner. Kursen ger dig också nödvändig kännedom om arbetsrätt och träning i att hantera disciplinfrågor, uppsägningar och konflikter på ett bra sätt.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

En perfekt väg att hitta in i yrkesrollen

"Jag var ny i min yrkesroll och anmälde mig till kursen för att snabbt skaffa mig kompetens och erfarenhet. Utbildningen anpassades till min situation och gjorde mig med en gång säkrare och tryggare. Jag har fått många redskap att jobba med och kan nu utveckla handlingsplaner för både chefer och anställda; hur vi ska jobba med kompetensutveckling, med coachning och hur vi ska hantera svåra samtal.”
ANITA BENKE, ARECO SWEDEN AB

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Innan kursstart får du göra en DISC-analys som hjälper dig förstå hur du kan anpassa ditt sätt att kommunicera gentemot ledning, linjechefer och olika individer för att nå bättre. Vi tar reda på vem du är, din bakgrund, dina behov och vilken organisation du arbetar på, så vi kan anpassa kursen. Du får också chans att förbereda dig med hjälp av en ljudpodd och läsbart material.

Innehåll:

 • Din personliga HR-roll
 • Förankra din roll
 • Tydliggör förväntningar på dig
 • Skapa nätverk
 • Affärsetik och spelregler
 • HR-nyckeltal
 • HR-plan för framgång
 • Mål och vision
 • Coachande samtal
 • Arbetsrätt i praktiken
 • Nedskärningar och uppsägningar
 • Rättigheter och skyldigheter
 • Mångfald och antidiskriminering
 • Viktiga saker att tänka på inför rekrytering
 • Kompetensplan för individ och företag
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Efter kursen

Avslutningsvis får du alla ramar du behöver för att sätta ihop en HR-plan. Din uppgift är att förankra planen internt och återkoppla till oss. Du får feedback och tips på vad du kan tänka på i arbetet med att sjösätta er plan för att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Referenser:

”Jag har fått med mig många bra verktyg och det har varit många bra diskussioner i gruppen.”
Eva‐Lisa Söderhäll


”Kursen har gett mig väldigt många saker som jag kommer att ta med mig och arbeta/förändra direkt på företaget”
Johan Gren


”Mycket intressant och lärorikt. Många användbara områden. Jag kommer nu känna mig tryggare i min roll.”
Annika Svensson

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om HR i praktiken - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera HR i praktiken - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1029 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar