Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Hållbart Självledarskap – Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Hållbart fokus med stressbalans

Vad styr hur du utnyttjar din tid? Traditionell effektivitetsträning handlar om att prioritera vad som är viktigt och mindre viktigt. Denna kurs tar steget längre! Utöver att hjälpa dig administrera tiden ger vi dig verktyg som skapar mer hjärnkraft. Kursen ökar din förmåga att ta till dig, sålla och prioritera med metoder som bevisligen frigör tid. Tekniker som tränar och ökar din hjärnkapacitet. Efter kursen har du ändrat hur du ser på din tid och hur du använder dig – från kvantitet till kvalitet, från att spendera till att investera.

Kursen ger dig konkreta tekniker för att prioritera, skapa önskat resultat, använda din mentala kapacitet och din tid rätt, samtidigt som du ökar ditt välbefinnande. Du får också tekniker för att komma ihåg viktiga saker när du behöver komma ihåg dem.  

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

”En otroligt bra utbildning för alla med hög arbetsbelastning.”

KEVIN GRAGAM, DYNAMATE IS AB

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Före kursen gör du en motivationsanalys online. Den ger dig större kännedom om vad som driver dig, så vi kan koppla dina drivkrafter till det du vill åstadkomma. Vi tar också reda på vad dina utmaningar består av och vad du lägger fokus på idag. På så sätt lägger vi en grund för att kunna åstadkomma ny effektivitet.

Innehåll:

 • Självmotivation och framgångsträning
 • Effektivitet i praktiken
 • Från tidsoptimist till tidsmiljonär
 • Stresshantering
 • Mental träning och fokus
 • Behåll fokus under informationsflödet
 • Från brandsläckning till långsiktighet
 • Förbättra minnet
 • Sätta prioritering
 • Effektivt beslutsfattande
 • Bättre struktur på tillvaron
 • Hantera konstant arbetsbelastning
 • Tekniker för att förebygga negativ stress
 • Principen som får saker gjorda
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Efter kursen

Du får ta del av vårt efterföljande program ”21-dagarsvanan” för att skapa verklig förändring.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Referenser:

"Väldigt bra med en liten grupp. Blev intimt, tryggt och bekvämt att öppna upp sig. Utbildningen blev skräddarsydd för oss.” Elena Leiria


”Uppfyllde mina målförväntningar om verktyg för att tänka rätt och få insikt på det mentala planet. Med rätt hantering kan man minska stress och fokusera på det som är viktigt.” Erik Kinell


”Stort tack. Du gjorde denna kurs till den bästa jag varit på hittills. Väldigt kompetent, underhållande, lätt att lyssna på, inspirerande och bjöd på sig själv.” Camilla Sandberg

”Gav inspiration. Jag vill ändra mina vanor med en gång och ta hjälp av de saker som jag lärde mig på kursen. Jag har lärt mig vad som är viktigt i livet, jag hade fel fokus innan jag kom hit.” Carina Löfström

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbart Självledarskap – Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hållbart Självledarskap – Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1029 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar