Visa utbildning.se som: Mobil

Hållbart Självledarskap

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
12 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Sverige
Öppen utbildning
   
Distans, Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildning för dig som vill nå bättre resultat med ökad personlig effektivitet

Utbildningen Hållbart Självledarskap ger dig kunskap samt verktyg att planera din tid på ett sätt som ökar din personliga effektivitet och mentala kapacitet. Utbildningen tar traditionell effektivitetsträning samt stresshantering ett steg längre och skapar mer hjärnkraft.


Öka din förmåga att ta till dig, sålla och prioritera med metoder som frigör tid. Du får lära dig tekniker som tränar och ökar din hjärnkapacitet samt får ett nytt perspektiv på tid och hur du använder den. Din utveckling går från kvantitet till kvalitet. Från att spendera tid till att investera tid i rätt saker.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

”En otroligt bra utbildning för alla med hög arbetsbelastning.”

KEVIN GRAGAM, DYNAMATE IS AB

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildningen

Innan utbildningen gör vi en förberedande motivationsanalys i syfte att få större kännedom om vad som driver dig. Vi tar också reda på vilka dina utmaningar är och vad du lägger fokus på idag. Analysen ger rätt förutsättningar för att under utbildningen arbeta med att koppla dina personliga drivkrafter till det du vill åstadkomma. Resultatet blir en utbildning där du uppnår en helt ny effektivitet. En hjärnkraft utan dess like.

Analys och förberedande arbete ökar behållningen, ger dig stöd i uppföljning och fördjupning samt bidrar till en bestående förändring med nya rutiner och arbetssätt på din arbetsplats.

Innehåll:

Konkreta tekniker och träning som ökar din mentala kapacitet

Du får konkreta tekniker för att prioritera, skapa önskat resultat, använda din mentala kapacitet och din tid rätt samt öka ditt välbefinnande i en kurs som tar ett radikalt och nytt grepp på begreppet personlig effektivitet. Minnestekniker för att komma ihåg viktiga saker när du behöver komma ihåg dem ingår också i kursen.

 • Självmotivation och framgångsträning
 • Effektivitet i praktiken
 • Från tidsoptimist till tidsmiljonär
 • Stresshantering
 • Mental träning och fokus
 • Behåll fokus under informationsflödet
 • Från brandsläckning till långsiktighet
 • Förbättra minnet
 • Sätta prioritering
 • Effektivt beslutsfattande
 • Bättre struktur på tillvaron
 • Hantera konstant arbetsbelastning
 • Tekniker för att förebygga negativ stress
 • Principen som får saker gjorda
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Företagsanpassad utbildning

Vi kan även genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från kursbeskrivningen eller så anpassar vi innehåller efter era behov, mål och utmaningar.

Efter kursen

Uppföljning och utveckling efter utbildningen

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Referenser:

"Väldigt bra med en liten grupp. Blev intimt, tryggt och bekvämt att öppna upp sig. Utbildningen blev skräddarsydd för oss.” Elena Leiria


”Uppfyllde mina målförväntningar om verktyg för att tänka rätt och få insikt på det mentala planet. Med rätt hantering kan man minska stress och fokusera på det som är viktigt.” Erik Kinell


”Stort tack. Du gjorde denna kurs till den bästa jag varit på hittills. Väldigt kompetent, underhållande, lätt att lyssna på, inspirerande och bjöd på sig själv.” Camilla Sandberg

”Gav inspiration. Jag vill ändra mina vanor med en gång och ta hjälp av de saker som jag lärde mig på kursen. Jag har lärt mig vad som är viktigt i livet, jag hade fel fokus innan jag kom hit.” Carina Löfström

Upplägg

Tid: 2 dagar
Deltagare: Max 10 per kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbart Självledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Maria Borg
Jag har fått inspiration att göra förändring. Utbildningen var bra upplagd med bra variation på grupparbete och föreläsning.
Anna Ljunggren
Många bra tankar & verktyg att tänka vidare på & integrera/dra nytta av i mitt arbete. Kunnig utbildare :) & behagligt med bara 4 deltagare.
Felicia Thisell
inspirerande, professionellt handlett och intressanta deltagare som var generösa med delgivandet av erfarenheter.

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hållbart Självledarskap från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: