Visa utbildning.se som: Mobil

Försäljning nivå 2 - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Öka din försäljning genom behovsväckande och situationsanpassad försäljning

Fler möten med rätt kunder är målsättningen med kursen. Lär dig att skapa behov och individanpassa din försäljning med ökad kunskap, rätt inställning, effektiva metoder och människokännedom. Under utbildningen får du praktisk träning, inspiration och nya färdigheter som gör att du ökar din försäljning.

Du får nya färdigheter som väcker kundens intresse samt metoder för att nå snabba avslut. Du får också ta del av en unik metod för individanpassad försäljning som gör att dina kunder vill och kan köpa. Bokar du egna möten får du hjälp att skapa en unik intresseväckare samt en kraftfull modell för argumentation som övertygar.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

”Nu är jag taggad.”

MIRJAM ADLER, AFFÄRSLOGIK SVENSKA AB

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Vi räknar med att du har erfarenhet av försäljning. Vi kommer ta reda på dina individuella behov och utmaningar innan kursen så vi kan fokusera på det som ger bäst effekt på den marknad du verkar. Vi ser över dina offerter och hur vi kan göra dem mer säljande. Du får beskriva ett typiskt kundcase som kan ligga till grund för hur du ska utveckla första kundmötet, offertpresentation, avslutsmöte, uppföljning och merförsäljning.

Du får också material skickat till dig i form av ljudpodd eller läsmaterial, det gör att vi kan fokusera på praktiskt färdighetsträning under själva kursen.

Innehåll:

 • Unika intresseväckare i samtalet
 • Så blir du bättre på att ringa
 • Bearbeta och träffa nya kunder
 • Styra försäljningsarbetet
 • Sporra dig själv
 • Väcka köpbehov
 • Modell för argumentation
 • Säljeffektivisering
 • Förkorta kundens beslutsfattande
 • Sälj mer till befintliga kunder
 • Skapa lojala kunder
 • Frågemetoder & behovsanalys
 • Situationsanpassad försäljning
 • Få kunden att beskriva kundnyttan
 • Motivera priset
 • Argumentation
 • Kreativa avslut
 • Uppföljningar
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Efter kursen

Kursen avslutas med att göra en personlig utvecklingsplan som anpassas efter dina mål och utmaningar. I kursen ingår Säljcoachen Nivå 2, ett program som utgår från din personliga handlingsplan och som följer dig i åtta veckor efter avslutad kurs. Genom programmet får du stöd i dina säljaktiviteter och hjälp att gå från kunskap till handling.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Referenser:

”Rolig, relevant och engagerande kurs. Utbildaren var pedagogisk och duktig på att hålla igång energi och intresse under hela kursen. Jag har fått verktyg som kommer göra stora förändringar i mitt säljarbete”
Felix /10‐11 april


”Bra att man kunde relatera till sina kunder under tiden och fick feedback omgående." Marie Henningson

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Försäljning nivå 2 - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Försäljning nivå 2 - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Försäljning nivå 2 - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: