Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Försäljning nivå 2 - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Kurs i försäljning som lär dig behovsväckande och situationsanpassad försäljning

Säljarna är de personer som kan skapa störst försprång gentemot era konkurrenter. Det är deras färdigheter, kunskaper, inställning, effektivitet och människokännedom som avgör hur mycket ni säljer.

Försäljning nivå 2 är en kurs som ger dig praktiskt träning, inspiration och nya färdigheter som göra att du ökar din försäljning. Du får lära dig hur du får fler möten med rätt kunder, hur du väcker intresse och du får metoder att nå snabba avslut. Du får också ta del av en unik metod för individanpassad försäljning som gör att dina kunder vill och kan köpa. Bokar du egna möten hjälper vi att skapa en oemotståndlig intresseväckare och du får en modell för argumentation som övertygar istället för att chansa eller försöka köra över kunden.

Kursen ger dig möjlighet att träna på egna praktikfall med hjälp av erfarna skådespelare. Du får möjlighet att förbättra dina offerter, följa upp på ett naturligt sätt och hur du utvecklar dina avslut. Du får också lära dig hur du hjälper kunden komma till köpbeslut snabbare genom att förkorta långa beslutsprocesser. Du har tillgång till en egen säljcoach att använda som bollplank och till uppföljning efter kursen.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!


”Nu är jag taggad.”

MIRJAM ADLER, AFFÄRSLOGIK SVENSKA AB

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Vi räknar med att du har erfarenhet av försäljning. Vi kommer ta reda på dina individuella behov och utmaningar innan kursen så vi kan fokusera på det som ger bäst effekt på den marknad du verkar. Vi ser över dina offerter och hur vi kan göra dem mer säljande. Du får beskriva ett typiskt kundcase som kan ligga till grund för hur du ska utveckla första kundmötet, offertpresentation, avslutsmöte, uppföljning och merförsäljning.

Du får också material skickat till dig i form av ljudpodd eller läsmaterial, det gör att vi kan fokusera på praktiskt färdighetsträning under själva kursen.

Innehåll:

 • Unika intresseväckare i samtalet
 • Så blir du bättre på att ringa
 • Bearbeta och träffa nya kunder
 • Styra försäljningsarbetet
 • Sporra dig själv
 • Väcka köpbehov
 • Modell för argumentation
 • Säljeffektivisering
 • Förkorta kundens beslutsfattande
 • Sälj mer till befintliga kunder
 • Skapa lojala kunder
 • Frågemetoder & behovsanalys
 • Situationsanpassad försäljning
 • Få kunden att beskriva kundnyttan
 • Motivera priset
 • Argumentation
 • Kreativa avslut
 • Uppföljningar
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Efter kursen

Kursen avslutas med att göra en personlig utvecklingsplan som anpassas efter dina mål och utmaningar. I kursen ingår Säljcoachen Nivå 2, ett program som utgår från din personliga handlingsplan och som följer dig i åtta veckor efter avslutad kurs. Genom programmet får du stöd i dina säljaktiviteter och hjälp att gå från kunskap till handling.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Referenser:

”Rolig, relevant och engagerande kurs. Utbildaren var pedagogisk och duktig på att hålla igång energi och intresse under hela kursen. Jag har fått verktyg som kommer göra stora förändringar i mitt säljarbete”
Felix /10‐11 april


”Bra att man kunde relatera till sina kunder under tiden och fick feedback omgående." Marie Henningson

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Försäljning nivå 2 - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Försäljning nivå 2 - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1029 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar