Visa utbildning.se som: Mobil

Försäljning nivå 1 - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Kurs för dig som vill nå framgång inom försäljning

Myten om den medfödda säljbegåvningen är en av de vanligaste. Vi slår hål på den myten och visar att det är en yrkesfärdighet som alla andra – något som alla kan lära sig. Andra kurser fokuserar på försäljning som ett sätt att manipulera. Vi visar hur du når framgång och lojala kunder genom kundförståelse och självkännedom. Du får lära dig prestera samtidigt som du har kul i ditt dagliga jobb. Du får också kunskaper som gör att du når toppresultat även i lågkonjunktur.

Kursen ger en praktisk grund för försäljning i dagens affärsklimat. Du lär dig hur du hittar kunder, hur du säljer mer till befintliga kunder och hur du går från att sälja på pris till att sälja värde. Du får förståelse för din säljarroll i din organisation och hur du skiljer dig från konkurrenterna på riktigt. Du skapar lojala kunder som ser dig, din organisation och det ni säljer som något de inte kan vara utan.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

”Jag har sålt mer efter utbildningen.”

NIKLAS KLING, ZIEHL-ABEGG SVERIGE AB

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Innan kurser får du göra en DISC-analys av hur du kommunicerar i din säljroll. Det ger värdefulla ledtrådar och tips på vad du kan förbättra och vad du ska prioritera under kursen. Vi stämmer också av dina individuella behov: Hur länge har du arbetat som säljare? Vad säljer du? Hur är ert sälj organiserat? Har ni säljmål eller behöver de utarbetas under kursen? Vad är ditt mål med kursen?

Du får också ett grundmaterial att sätta dig in i innan kursen, det ger dig möjlighet att öka effektiviteten under kursdagarna.

Innehåll:

 • Självinsikt & utveckling
 • Det här tycker kunderna är viktigt
 • Smarta säljmål
 • Hitta nya kunder
 • Effektiv planering och utförande av säljarbete
 • Psykologi och påverkan
 • Olika beteendestilar
 • Boka möten per telefon
 • Säljsamtal
 • Lyckade kundbesök
 • Frågetekniker som fungerar
 • Att hamstra invändingar
 • Prisförhandlingar
 • Avslutstekniker
 • Gå från nöjda till lojala kunder
 • Konjunktursäkra försäljningen
 • Representera ditt företag
 • Så säljer du mer än budget
 • Så håller du motivationen på topp
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Kursen ingår även i Certifierad säljare.

Efter kursen

Efter kursen kan du förbereda och utföra säljarbetet effektivt, genomföra lyckade säljsamtal, anpassa ditt sätt att sälja och göra avslut till olika kunder. Uppföljningen består av en personlig säljplan som hjälper dig nå dina mål. I kursen ingår Säljcoachen nivå 1, ett program som utgår från din handlingsplan och dina mål och som stödjer dig under åtta veckor efter kursavslutet. Du har också fri tillgång till vår supporttjänst under tre månader.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Referenser:

"Har fått den bas att stå på som jag önskade. Fick med mig många bra tips och trix." Lars Tegelstig


”Mycket positivt engagemang och bra kursledare. Fick många bra tips som gör det lättare att prata i telefon. Nu ska jag nå mina mål!” Pernilla Colf


”Bra att vi fick bolla olika exempel från verkliga arbetslivet. Alla kursdeltagare blev sedda från deras arbetssätt”
Anna Bäckstrand


”Kursen var innehållsrik med mycket spännande diskussioner. Jag har hittat säljtänket.” Felix Kennberg


”Superbra med direkt feedback och exempel från verkligheten.” Sanaz Rahmati

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Försäljning nivå 1 - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Försäljning nivå 1 - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Försäljning nivå 1 - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: