Visa utbildning.se som: Mobil

Förhandlingsteknik

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
12 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-10 - Distans
Distans, Rikstäckande
Onlineutbildning, Öppen utbildning
Kommande starter
Distans
12 900 SEK
2021-05-10

Distans
12 900 SEK
2021-05-20

Sverige
Kontakta oss

Kursbeskrivning

Utbildning för dig som vill få ökat resultat genom bättre förhandlingsteknik.

Med rätt förhandlingsteknik kan du tjäna pengar. Att förhandla är inte att få motparten på rygg och driva igenom alla krav till varje pris. Det handlar inte heller om att backa från förhandlingar för att undvika jobbiga situationer.

Bli framgångsrik förhandlare med övning och självinsikt. Övning för att träna upp framgångsrika strategier. Självinsikt för att veta vad du ska lägga fokus på att förbättra. Efter avslutad utbildning vet du hur du förbereder och lägger upp olika strategier för en lyckad förhandling. Du kommer att ha en glasklar strategi när du ska förhandla och du vet hur du sätter upp olika mål. Med ett agerande som bygger på en vilja att behålla goda relationer och användbara verktygslåda för att komma framåt i förhandlingen når du ditt mål i nästa förhandling.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

”Jag fick de verktyg jag behövde och bättre självinsikt.”

HELÉN ERIKSSON, PITEÅ KOMMUN

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande material ökar behållningen av utbildning

Innan utbildningen kontaktar vi dig och stämmer av dina förväntningar och behov. Vilken typ av förhandlingar har du i din yrkesroll och vilka utmaningar vill du övervinna? En analys av din förhandlingsstil ger dig insikt i hur du kan tänkas reagera i olika situationer och i vilka lägen dina primära sätt att förhandla bäst kommer till sin rätt. Du lär känna dina styrkor och svagheter och får en bra bas för att träna på de förhandlingsstilar du behöver stärka.

Du får även ta del av några enkla och viktiga förhållningsregler som hjälper dig i de flesta förhandlingar. Ett grundmaterial att sätta dig in i innan kursen startar ger en bra grund för att under kursen träna och vässa dina praktiska förmågor. Dessutom har du redan i förväg bra saker att testa som garanterat ger resultat.

Ur innehållet

Tekniker för att skapa en öppen och prestigelös kommunikation

Under kursen får du träna på konkreta situationer med dina kurskamrater, professionella förhandlare samt skådespelare.

Med hjälp av den förberedande analysen av dina förhandlingsstilar får du träning i att hantera stilar du har svårt för. Genom att dra fördel av dina starka sidor vässar du de områden som är mer utmanande.

Med praktisk övning på verkliga case ser du hur olika taktiska knep får olika effekt för utgången av förhandlingen. Få personer förhandlar med alla kort på bordet, därför är det mycket viktigt för dig att kunna läsa av motparten. Under kursen får du träna aktivt på att öka dina färdigheter och hantera utmanande situationer kopplade till din vardag.

 • Olika förhandlingar
 • Förbereda en förhandling
 • Praktiska förhandlingssituationer
 • Förhandlingsprocessen
 • Argumentationsteknik
 • Förhandlingskommunikation
 • Personlighetstyper
 • Kulturella skillnader
 • Förhandla med flera personer
 • Förhandla per telefon
 • Förhandla efter förhandlingen
 • Självanalys
 • Vidareutveckling av dina starka och svaga sidor
 • Uppföljning
 • Kroppsspråk
 • Kursledarens bästa tips
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Företagsanpassad utbildning

Vi kan även genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från kursbeskrivningen eller så anpassar vi innehåller efter era behov, mål och utmaningar.

Efter kursen

Uppföljning och utveckling efter utbildningen

Efter utbildningen gör vi en uppföljning per telefon för att följa upp din personliga handlingsplan och stötta dig i kommande förhandlingar. Du och dina kurskamrater blir också medlemmar i förhandlingsnätverket där du kan få stöd, peppning och råd när du behöver det.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Upplägg

Tider: 2 dagar
Deltagare: Max 10 per kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 25 recensioner.

Daniel Johansson
(5)
Givande utbildning där jag fick mer inblick av förhandling. Kunde se vissa saker jag redan gör rätt men också vad jag kan göra bättre. Våga ta de kunder som varit ett större mostånd tidigare.
Robin Söderlund
(4)
Bra med övningar där man får testa sig själv och försöka förstå hur man fungerar.
Anneli Åkerman
(4)
Bra föreläsare, mycket information blandat med bra övningar. Trevlig grupp som gjorde det lättare att bjuda på sig själv.

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 25 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förhandlingsteknik från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: