Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Förändringsledning - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildning i förändringsledning som hjälper dig skapa en organisation som hänger med i utvecklingen

Många av alla beslutade strategier genomförs aldrig på grund av bristande implementering. Ofta saknas även konkreta arbetssätt för att ta hand om förändringsbehov och nyskapande idéer.

Förändringsledning är det som får allt fantastiskt i er vision, er strategi och era mål att faktiskt hända. Under kursen lär du dig initiera och leda förändringsprojekt framgångsrikt i en föränderlig värld. Förstår alla nyttan och känner delaktighet i förändringen är de också motiverade. Metodverktygen är utvalda för att skapa förankring och accept vid beslutspunkter både uppåt och nedåt.  

Denna kurs i förändringsledning ger dig metoder och verktyg för hur du drar igång, driver och förankrar förändringsarbetet i din verksamhet. För att du ska kunna undvika de vanligaste fallgroparna kombinerar vi verktygen med verkliga praktikfall. Du får också metoder för att mäta och följa upp förändringen.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

”Väl investerad tid.”

JOAKIM JARELD, INREGO

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Genom en analys av dina förutsättningar och de utmaningar du och ditt företag står för anpassar vi kurser för er. Vi vill att kursen ska bli så konkret och praktiskt tillämpningsbar som möjligt. Innan kursen får du tillgång till mallar, en podcast och checklistor som hjälper dig strukturera och beskriva ditt förändringsprojekt. Projektet kan vara litet eller stort och gälla allt från drastiska organisationsförändringar till att flytta till nya lokaler. Har du inget projekt har vi flera praktikfall som du kan träna på.

Innehåll:

 • Effekter av förändring - ständig förbättring
 • Nyckelfaktorer för framgångsrika förändringar
 • Struktur för planering av förändringsarbete
 • Förståelse av mål, plan och behov vid förändring
 • Identifiera påverkan i organisationen
 • Verktyg för att hantera intressenter
 • Koppla strategin till behovet av förändring
 • Värdera sannolikheten att lyckas
 • Handlingsplan för att låsa upp motstånd
 • Leda workshops för beslut, planering och förankring
 • Den psykologiska aspekten
 • Så skapar du mobilisering på bred front
 • Mätning och uppföljning
 • Förankra och skapa förändringsambassadörer
 • Personlig handlingsplan
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Efter kursen

Kursen avslutas med en förändringsplan för de olika aktiviteter och insatser som du behöver genomföra under det kommande åter. Din konkreta och användbara plan följs upp av en personlig mentor upp till tre månader efter kursen.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

   

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förändringsledning - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förändringsledning - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1029 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar