Visa utbildning.se som: Mobil

Förändringsledning - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Kontakta oss

Sverige
Kontakta oss
Förändringsledning

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Utbildning i förändringsledning för dig som vill utveckla din organisation

Förändringsledning är verktyget som får organisationens vision, mål och strategi att bli verklighet. Den här kursen ger dig kunskap att initiera och leda förändringsprojekt framgångsrikt i en föränderlig omvärld.

Med konkreta arbetssätt och metoder utvalda för att skapa förankring och acceptans vid beslutspunkter i hela organisationen lägger du grunden för nyskapande idéer och stark implementering. Förändringsledning handlar om att skapa motivation genom att hjälpa personalen att förstå nyttan och känna sig delaktiga i förändringen.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

”Väl investerad tid.”

JOAKIM JARELD, INREGO

Föreberedelser innan kursen:

Genom en analys av dina förutsättningar och de utmaningar du och ditt företag står för anpassar vi kurser för er. Vi vill att kursen ska bli så konkret och praktiskt tillämpningsbar som möjligt. Innan kursen får du tillgång till mallar, en podcast och checklistor som hjälper dig strukturera och beskriva ditt förändringsprojekt. Projektet kan vara litet eller stort och gälla allt från drastiska organisationsförändringar till att flytta till nya lokaler. Har du inget projekt har vi flera praktikfall som du kan träna på.

Innehåll:

 • Effekter av förändring - ständig förbättring
 • Nyckelfaktorer för framgångsrika förändringar
 • Struktur för planering av förändringsarbete
 • Förståelse av mål, plan och behov vid förändring
 • Identifiera påverkan i organisationen
 • Verktyg för att hantera intressenter
 • Koppla strategin till behovet av förändring
 • Värdera sannolikheten att lyckas
 • Handlingsplan för att låsa upp motstånd
 • Leda workshops för beslut, planering och förankring
 • Den psykologiska aspekten
 • Så skapar du mobilisering på bred front
 • Mätning och uppföljning
 • Förankra och skapa förändringsambassadörer
 • Personlig handlingsplan
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Efter kursen

Kursen avslutas med en förändringsplan för de olika aktiviteter och insatser som du behöver genomföra under det kommande åter. Din konkreta och användbara plan följs upp av en personlig mentor upp till tre månader efter kursen.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förändringsledning - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förändringsledning - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förändringsledning - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: