Visa utbildning.se som: Mobil

Facilitera workshops & möten - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er
Facilitera workshops

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Lär dig att leda effektiva och engagerande möten både fysiskt och digitalt

Som facilitator skapar du processer, workshops och möten som driver utveckling, stärker samarbete och ökar era resultat – samtidigt som ni har roligt på jobbet.

I den här utbildningen får du en mix av kunskap och praktisk träning som gör dig trygg, uppskattad och framgångsrik i rollen som facilitator. Att träna på facilitering och mötesledning utvecklar chefer, team- och projektledare, utbildare, förändringsledare, säljare – alla som leder möten och vill nå bättre resultat.

Tar ni vara på verksamhetens fulla potential? Med facilitering som metod kan du leda flera hundra personer till att enas kring en gemensam vision. Du formar reflekterande team, bättre samarbeten och möten där alla inkluderas och kan bidra – vilket bland annat kan användas för att förankra era värderingar och skapa innovativa lösningar ingen annan tänkt på.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Innehåll

Utbildning i facilitering – det här lär du dig

De flesta har upplevt möten där mötesledaren får kämpa med att dra processen framåt och fastnar i att förmedla information. Där frågor besvaras med tystnad och deltagarna hellre vill ”jobba istället”. Som facilitator leder du processen genom att forma reflekterande team där deltagarna själva tar ansvar för mål och resultat.

I den här utbildningen lär du dig, och tränar praktiskt på, att facilitera fysiska och digitala möten som är roligare, mer engagerande, och som leder till att ni snabbare når era affärsmål. Oavsett om det handlar om den stora konferensen eller ett återkommande avstämningsmöte för två. Du får lära dig vad forskningen säger om digitala möten och vad du behöver göra annorlunda när ni ses på distans.

Direkt feedback utvecklar dig som facilitator!

Under två fullmatade utbildningsdagar kommer du bland annat få träna praktiskt på metoder för att aktivera och engagera deltagarna. Du håller en egen workshop och får direkt feedback från utbildaren, som coachar dig från ditt utgångsläge till ditt nya läge som trygg och uppskattad facilitator.

Du får ta del av en omfattande verktygslåda med kraftfulla metoder och frågebatterier för olika typer av möten. Konkreta verktyg som låser upp och tar vara på kreativiteten i rummet. Tekniker som hjälper dig att vända motstånd och hantera oförutsedda saker som kan hända.

I utbildningen utgår du hela tiden från din egen vardag och tränar praktiskt på att planera och facilitera möten som ger resultat. Du får också lära dig att sätta en struktur för möten som ger ökad kreativitet och effektivitet – för dig själv och andra. Inga fler onödiga möten och tidstjuvar!

Video

Framfot Sprint

Efter utbildningen

Efter avslutad utbildning har du vässat dina superkrafter som facilitator. På arbetsplatsen bidrar du till bättre resultat, ökad samverkan och mer innovation, genom att designa processer, workshops och möten där alla deltagare vill och kan bidra.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Facilitera workshops & möten - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Facilitera workshops & möten - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Facilitera workshops & möten - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: