Visa utbildning.se som: Mobil

Coachande ledarskap - Ledarskap nivå 3 - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Stärk personalens förmåga till självständigt arbete genom coachande ledarskap

Ledarskap nivå 3 är en utbildning med inriktning på coachande ledarskap som ger dig en metod som bidrar till att du, dina medarbetare och verksamheten växer. Du får kunskap och verktyg för att stärka medarbetarnas förmåga att agera självständigt och utvecklas genom att ta mer ansvar för lösningar och möjligheter på arbetsplatsen.

Ett coachande ledarskap leder till att medarbetarna presterar bättre, tar ansvar för att nå uppsatta mål samt trivs bättre med dig som chef, sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter. Efter utbildningen står du rustad att coacha och leda dina medarbetare i vardagen så att de blir mer självgående och förbättrar sina prestationer.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

 ”Det proffsiga upplägget medförde förändring direkt." 

Marianne Gutsch

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Innan kursen kontaktar vi dig för att stämma av dina förväntningar och behov. Hur ser det ut idag och hur vill du att det ska se ut? Vi skapar oss en bild av vilka utmaningar du står inför och vad vi ska träna på för att du bättre ska kunna hjälpa dina medarbetare att växa. Du får också göra en drivkraftsanalys för att bättre förstå vad som driver dig och andra, vilket gör det lättare att tillämpa ett coachande förhållningssätt. De visar också dina styrkor och vilka utmaningar du kan ställas inför i ditt coachande ledarskap. Du får även ett grundmaterial i skrift och som podcast att sätta dig in i innan kursen, så kursen kan rivstarta.

Innehåll:

 • Personlig behovsinventering före och efter kursen
 • Utveckla ditt coachande ledarskap
 • Så hjälper du medarbetarna att kliva utanför trygghetszonen
 • Skapa ägandeskap
 • Problem till lösning
 • Samtalsmetodik till frågeteknik
 • Roller och ansvar
 • Enminutscoachning
 • Coacha individer och grupper
 • Utveckla dina medarbetare
 • Öka motivationen hos dina medarbetare
 • Hantera missnöjda medarbetare
 • Förutsättningar för bättre resultat
 • Drivkrafter och mål kopplade till coachning
 • Hållbar framgång och dess faktorer
 • Så stärker du relationerna
 • Konflikthantering/Problemlösning genom coachning
 • Ge och ta feedback
 • Ansvar och delegering
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Kursen ingår även i Certifierad ledare.

Efter kursen

Avslutningsvis får du en personlig utvecklingsplan kopplad till vårt program ”21-dagarsvanan”. Programmet stöttar dig i tillämpningen av dina nyvunna färdigheter. I kursen ingår också efterföljande chefscoaching för att hjälpa dig upprätthålla din positiva utveckling du har åstadkommit.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachande ledarskap - Ledarskap nivå 3 - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachande ledarskap - Ledarskap nivå 3 - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachande ledarskap - Ledarskap nivå 3 - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: