Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad verksamhetsledare

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
5 utbildningstillfällen á 2 dagar
68 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-04 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-09-04  
68 400 SEK
2019-11-25  
68 400 SEK

Kursbeskrivning

Att leda en verksamhet i dagens snabbrörliga & digitala verklighet är en utmaning. Samtidigt ger det nya möjligheter du kan ta vara på. Det här är utbildningen där du får det att hända.

Certifierad verksamhetsledare är ett komplett utbildningsprogram i fem delar som rustar dig att leda, utveckla och forma en verksamhet från nuläge till er nya, ännu ljusare framtid. Genom hela utbildningen går kopplingen till din vardag som en röd tråd. Du kommer jobba både strategiskt och praktiskt med din egen roll och verksamhet, samtidigt som du lär dig nya verktyg och metoder för att utveckla affären, verksamheten, era ledare, medarbetare och er organisation.

Utbildningsprogrammet börjar med att du gör analysen Verksamhetstempen, för att hjälpa dig lägga fokus på rätt delar under utbildningens gång. I programmet ingår dessutom 4 h individuell executive coaching med en handplockad coach.

Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Genom godkänd examen får du titeln Certifierad verksamhetsledare som ett kvitto på din kompetens.

Utbildningen följer ett program på 5 utbildningstillfällen á 2 dagar och du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov. Vår rekommendation är att programmet sträcker sig under 6-12 månader så att du förverkligar varje del i vardagen innan vi tar det vidare till nästa steg.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som har eller kommer att få ansvar för en verksamhet eller fristående affärsområde.

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande uppgifter ger effektiva utbildningsdagar.

Utbildningen börjar redan när du bokar med att du får tillgång till vår Kompetensportal™. Vi gör analysen Verksamhetstempen, som ger en tydlig bild av viktiga parametrar kring affären, organisationen, ledarskapet, ekonomi, leverans och kulturen och vad som är viktigast att utveckla just nu.

Nu får du också tillgång till dina individuella handledningstimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

Analys och förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ borgar för effektiva utbildningsdagar och bestående resultat av utbildningen.

Innehåll:

 • Strategisk & Digital affärsutveckling
 • Ekonomi för ledare
 • Förändringsledning
 • Leda andra ledare
 • Ledarskap nivå 3
 • Analys: Verksamhetstempen
 • 4 h individuell executive coaching
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • Konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering

Efter kursen

Coachning, support och diplomering för fortsatt framgång.

Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Du blir Certifierad verksamhetsledare genom godkänt examensprov efter genomförd utbildning. Certifieringen blir ett värdefullt kvitto på din utveckling, och en bekräftelse på att du breddat och fördjupat din kompetens och dina färdigheter i rollen som verksamhetsansvarig.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad verksamhetsledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning


Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad verksamhetsledare!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 623 recensioner.
Alla recensioner för arrangören