Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad verksamhetsledare

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
3+2+2+2+2 dagar
75 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-26 - Stockholm
Distans, Rikstäckande, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
75 800 SEK
2022-10-26

Stockholm
75 800 SEK
2022-09-26

Stockholm
75 800 SEK
2022-12-05

Sverige
Kontakta oss
Certifierad verksamhetsledare

Kursbeskrivning

Att leda en verksamhet i dagens snabbrörliga & digitala verklighet är en utmaning. Samtidigt ger det nya möjligheter du kan ta vara på. Det här är utbildningen där du får det att hända.

Certifierad verksamhetsledare är ett komplett utbildningsprogram i fem delar som rustar dig att leda, utveckla och forma en verksamhet från nuläge till er nya, ännu ljusare framtid. Genom hela utbildningen går kopplingen till din vardag som en röd tråd. Du kommer jobba både strategiskt och praktiskt med din egen roll och verksamhet, samtidigt som du lär dig nya verktyg och metoder för att utveckla affären, verksamheten, era ledare, medarbetare och er organisation.

Utbildningsprogrammet börjar med att du gör analysen Verksamhetstempen, för att hjälpa dig lägga fokus på rätt delar under utbildningens gång. I programmet ingår dessutom 4 h individuell executive coaching med en handplockad coach.

Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Genom godkänd examen får du titeln Certifierad verksamhetsledare som ett kvitto på din kompetens.

Utbildningen följer ett program på 5 utbildningstillfällen á 2 dagar och du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov. Vår rekommendation är att programmet sträcker sig under 6-12 månader så att du förverkligar varje del i vardagen innan vi tar det vidare till nästa steg.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som har eller kommer att få ansvar för en verksamhet eller fristående affärsområde.

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande uppgifter ger effektiva utbildningsdagar.

Utbildningen börjar redan när du bokar med att du får tillgång till vår Kompetensportal™. Vi gör analysen Verksamhetstempen, som ger en tydlig bild av viktiga parametrar kring affären, organisationen, ledarskapet, ekonomi, leverans och kulturen och vad som är viktigast att utveckla just nu.

Nu får du också tillgång till dina individuella handledningstimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

Analys och förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ borgar för effektiva utbildningsdagar och bestående resultat av utbildningen.

Innehåll:

 • Strategisk & Digital affärsutveckling
 • Ekonomi för ledare
 • Förändringsledning
 • Leda andra ledare
 • Ledarskap nivå 3
 • Analys: Verksamhetstempen
 • 4 h individuell executive coaching
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • Konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering

Efter kursen

Coachning, support och diplomering för fortsatt framgång.

Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Du blir Certifierad verksamhetsledare genom godkänt examensprov efter genomförd utbildning. Certifieringen blir ett värdefullt kvitto på din utveckling, och en bekräftelse på att du breddat och fördjupat din kompetens och dina färdigheter i rollen som verksamhetsansvarig.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad verksamhetsledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad verksamhetsledare!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad verksamhetsledare från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: