Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad utbildare

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2+2+1 utbildningsdagar
29 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-08 - Distans
Distans, Rikstäckande
Onlineutbildning, Öppen utbildning
Kommande starter
Distans
29 800 SEK
2021-11-08

Distans
29 800 SEK
2021-12-16

Sverige
29 800 SEK
2021-11-08

Sverige
29 800 SEK
2021-12-16
Certifierad utbildare

Kursbeskrivning

Vässa din kompetens och bli trygg, inspirerande och uppskattad i rollen som utbildare

Brinner du för att få andra att växa genom ny kunskap? I det här utbildningsprogrammet får du kunskap och praktisk träning för att lyckas med just det. Under tre delutbildningar kommer du mejsla fram egna metoder och arbetssätt som ger dina utbildningsdeltagare riktiga aha-upplevelser. Efter utbildningen vet du hur just du skapar och genomför utbildning som gör skillnad, på riktigt. Du känner du dig trygg och inspirerande i rollen som utbildare.

Effektivisera, planera och lyckas med framgångsrika processer

Utbildningen börjar med att du får analysera ditt nuläge och förbereda ett lektionsmoment som vi jobbar med under den första delutbildningen. Du får verktyg som hjälper dig att planera och effektivisera utbildningsprocessen. Därefter tränar du på att facilitera möten och reflekterande grupper i utbildningen Facilitera workshops & möten. I den avslutande delen Framgångsrik distansutbildning får du möjlighet att vässa din metodik och sättet du själv och ditt material går igenom rutan, under ledning av en inspirerande och coachande utbildare.

Efter utbildningen kan du skapa undervisning som ger varaktiga kunskaper, färdigheter och insikter som deltagarna har nytta av. Du vet hur du ska engagera deltagarna och hur du får fram ditt budskap på ett inspirerande och övertygande sätt. Det här är utbildningen för dig som vill ta dina utbildningar till nästa nivå.

Certifiering och extra stöd ingår

I programmet Certifierad utbildare ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du vid 2 tillfällen individuell handledning med en coach, en erfaren utbildarmentor som ger dig stöd och tips kring specifika situationer och utmaningar som dyker upp i din vardag. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov. När du gått de tre delutbildningarna gör du ett prov, som vid godkänt resultat gör dig till Certifierad utbildare. En certifiering som blir ett värdefullt kvitto på din kompetens.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Det här är en utbildning för dig som vill vässa din pedagogik och bli en bättre utbildare.

Innehåll:

Certifierad utbildare är ett komplett utbildningsprogram som omfattar tre utbildningar, där praktiskt arbete med din egen roll som utbildare, inspiratör och processledare går som en röd tråd.

Följande kurser ingår i utbildningen:

  • Utbildning för utbildare
  • Facilitera workshops & möten
  • Framgångsrik distansutbildning

Företagsanpassad utbildning

Vi kan även genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från kursbeskrivningen eller så anpassar vi innehåller efter era behov, mål och utmaningar.

Video

Framfot Sprint

Upplägg

Tider: 2+2+1 utbildningsdagar
Deltagare: Max 10 per utbildningstillfälle

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning gör du ett examensprov för att bli certifierad.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad utbildare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad utbildare!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad utbildare från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: