Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Certifierad projektledare

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
7 dagar
44 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-12-07 - Stockholm
Distans, Göteborg, Malmö, Rikstäckande, Stockholm
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning

Kommande starter
Stockholm
44 800 SEK
2022-12-07

Malmö
44 800 SEK
2022-12-14

Sverige
Kontakta oss
Certifierad projektledare

Kursbeskrivning

 

Jobba med egna projekt under utbildningen, träna praktiskt på ny kunskap och få de verktyg du behöver för att lyckas i rollen som projektledare.

Välkommen till en praktisk projektledarutbildning i tre delar, för dig som vill lyckas med dina projekt och samtidigt få ett kvitto på din kompetens. Efter genomförd utbildning får du en certifiering som bekräftar dina kunskaper och praktiska färdigheter som projektledare.

anpassas efter dina behov

Utbildningen startar med en behovs- och kompetensinventering och formas utifrån din roll och den typ av projekt du leder – så att du får det just du behöver för att nå framgång.

Bättre struktur, utvecklat ledarskap och förändringsledning

För att kunna leda projekt framgångsrikt får du träna på att strukturera, planera och använda olika former av verktyg som gör det enklare. Lika viktigt är det att förstå hur man leder och kommunicerar i projekt utan att ha ett chefsmandat. Dessutom kommer du få lära dig att leda och genomföra nödvändiga förändringar för att ni ska komma i hamn med era mål. Så lägger du grunden för många framgångsrika projekt.

Arbeta med egna projekt under utbildningen

Utbildningen Certifierad Projektledare inkluderar tre delutbildningar: Projektledning i praktiken, Leda utan att vara chef och Förändringsledning. Du arbetar med egna projekt från ax till limpa under hela utbildningen. Om du inte har något aktuellt projekt ser vi självklart till att du får arbete med ett givande case.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

"Praktisk träning, tid för reflektion och nya insikter. Att gå den här utbildningen var väl investerade pengar. Jag rekommenderar absolut Framfot till andra."

JESSICA HUDA, POLESTAR PERFORMANCE AB

Bestående förändring i vardagen

En bestående beteendeförändring uppnår du genom vår unika utbildningsmodell SPRINT™. Våra utbildningar börjar redan när du bokar och har ett starkt fokus på praktiska och individanpassade ­övningar före, under och efter själva utbildningstillfället. Vi jobbar alltid med noggrann behovsinventering, små grupper, skickliga utbildare samt support tre månader efter utbildningen. Vi säkerställer att du når uppsatta mål och har nöjd kund-garanti.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Föreberedelser innan kursen:

Innan utbildningsstart gör vi en komplett analys av din yrkesroll, dina förutsättningar och behov så att vi kan anpassa innehållet utifrån ramen för utbildningen. Du gör en digital kompetensinventering med syfte att kartlägga vilka styrkor du har idag och vad du kan förbättra i din roll som projektledare.

Du kommer att få material att sätta dig in i innan varje tillfälle, för få mer utväxling av dina dagar på plats hos oss. Om du leder projekt idag har du möjlighet att arbeta praktiskt med dessa under utbildningen. På så sätt får du träna på dina nya kunskaper och verktyg samtidigt som du direkt applicerar dem på verkligheten och får viktigt planeringsarbete gjort.

Innehåll:

De tre utbildningarna ger dig det du behöver för att lyckas i din roll som projektledare. Du får lära dig allt om hur du praktiskt initierar, planerar, driver och avslutar ett projekt. Du kommer utveckla dina färdigheter i att leda människor åt samma håll och får lära dig vad du behöver för att leda och genomföra nödvändiga förändringar. Du får också ny kunskap, verktyg och metoder för bättre kommunikation och samverkan. Både teori och (mycket!) praktisk träning är självklara delar i denna omfattande utbildning.

Mellan utbildningstillfällena får du konkreta uppgifter att arbeta med. Det ingår också två timmars coachning med din utbildare som kan ge dig stöd och personlig återkoppling kring dina projekt.

 • Projektledning i praktiken
 • Leda utan att vara chef
 • Förändringsledning
 • 360 graders kompetensinventering
 • Praktiskt material, mallar och checklistor
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • 2 h individuellt mentorskap
 • Konkret handlingsplan
 • Certifiering
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Målgrupp

För projektledare

Video

Upplägg

Tider: 3+2+2 utbildningsdagar
Deltagare: Max 10 per utbildningstillfälle

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd utbilning och godkänt examensprov blir du certifierad projektledare. Certifieringen är en bekräftelse på dina färdigheter som projektledare och innebär att du drivit ett projekt framgångsrikt under utbildningens gång.

Som en del i certifieringen gör du en kompetensinventering före och efter utbildningen, där både du och andra skattar dina projektledarfärdigheter. Det ger dig ett kvitto på att du inte bara tagit del av kunskaperna utan också omsatt dessa i praktiken och att det märks en skillnad i vardagen.

När du bokar utbildningen får du tillgång till vår Kompetensportal™ med din egen verktygslåda för chefsrollen. Här kan du hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen har du också tillgång till ett digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss. Du har tillgång till portalen i ett år efter avslutad utbildning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Kjell Sjöström
Certifierad Projektledare är ett mycket bra stöd för att ta hand om projekt. Själv klev jag in i ett väldigt massivt projekt där det mesta var nytt för mig. Men med lite eftertänksamhet samt utbildningen som stöd har projektet löpt på riktigt bra. Att rekommendera !!!!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad projektledare från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: