Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad projektledare 2.0

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2+2+2 utbildningsdagar
36 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-22 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-10-22  
36 800 SEK
2019-11-04  
36 800 SEK
Göteborg
2019-10-23  
36 800 SEK
2020-02-05  
36 800 SEK
Malmö
2019-11-07  
36 800 SEK
2020-02-03  
36 800 SEK

Kursbeskrivning

I påbyggnadsprogrammet Certifierad projektledare 2.0 får du konkreta verktyg, ny kunskap och praktisk träning för att nå ännu större framgång i din roll och m

ed dina projekt. Du jobbar aktivt med egna projekt under hela utbildningen.

Några av de vanligaste utmaningar mer erfarna projektledare stöter på är att snabbt få projektmedlemmar och intressenter på banan, kunna hantera att medlemmar byts ut under projektets gång, leda olika former av projektmöten och skapa en bra totalekonomi.

Certifierad projektledare 2.0 omfattar tre utbildningar som binds samman med en röd tråd och ger dig både bredd och djup i din roll.

Utbildningen börjar med en teamutvärdering där vi analyserar hur arbetet i din projektgrupp fungerar. Under hela utbildningen fortsätter du att arbeta praktiskt med element och uppgifter ur egna projekt, vilket gör att du får konkret nytta och direkt ser effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Du kommer utveckla din förmåga att bygga starka team och leda olika typer av grupper i Ledarskap nivå 2, vässa dina ekonomiska kunskaper för en bättre projektekonomi i Ekonomi för ledare och träna praktiskt på Presentationsteknik & retorik för framgångsrik kommunikation i dina projektmöten. Efter utbildningen kommer du känna dig bättre rustad och mer framgångsrik som projektledare.

I Certifierad projektledare 2.0 ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du två tillfällen individuell coachning med en egen projektmentor. Du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov, och efter avslutad utbildning gör du ett examensprov för att bli certifierad. Certifieringen 2.0 blir ett värdefullt kvitto på din kompetens som projektledare på avancerad nivå.

Målgrupp

Erfarna projektledare som vågar ta steget och vill utvecklas till nästa nivå.

Föreberedelser innan kursen:

Innan de första utbildningsdagarna gör vi en analys av dina förväntningar och behov. Hur ser din roll ut och vilka utmaningar möter du? Hur fungerar projektgruppen? Vilka förväntningar har styrgruppen/ledningen på dig?

Du får göra en teamutvärdering där vi analyserar hur arbetet i din projektgrupp fungerar, som leder till en tydlig rapport om vilka bitar vi ska börja arbeta med i utbildningen. Utifrån resultatet kan vi arbeta med konkreta faktorer som mål, spelregler och processer i projektgruppen. På så sätt ger utbildningen direkt nytta i att föra ert arbete framåt. Du får också göra några förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ som ger dig ett försprång och effektiviserar utbildningsdagarna. Dessutom får du tillgång till dina individuella coachingtimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

Innehåll:

 • Ledarskap nivå 2
 • Ekonomi för ledare
 • Presentationsteknik och retorik
 • 2 tillfällen individuell coachning
 • Teamutvärderare
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • Konkret & personlig handlingsplan
 • Certifiering
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor

Video

Framfot Sprint

Efter kursen

Coachning, support och Kompetensportalen borgar för framgång.

Du blir Certifierad projektledare 2.0 efter genomförd utbildning och godkänt examensprov. Certifieringen är en bekräftelse på uppnådda färdigheter i rollen som projektledare på avancerad nivå och blir ett värdefullt kvitto på din utveckling.

Efter avslutat program har du tillgång till coachning, support och Kompetensportalen för att hjälpa dig i din fortsatta utveckling. Genom kompetensportalen har du också tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad projektledare 2.0, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning


Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad projektledare 2.0!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 820 recensioner.
Alla recensioner för arrangören