Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad ledare 2.0 - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2+2+2 utbildningsdagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Om utbildningen

Öka din kompetens och utveckla dig själv både som person och i rollen som ledare. Certifierad ledare 2.0 är ett komplett utbildningsprogram med praktiska och behovsanpassade utbildningar som ger dig det du behöver för att nå framgång.

Certifierad ledare 2.0 är utbildningen för dig som vill ta ditt ledarskap till nästa nivå. Programmet omfattar tre utbildningar som binds samman med en röd tråd och ger insikt, ökad kompetens, konkreta verktyg och ny energi i ditt ledarskap.

Du börjar med att blicka inåt och jobbar med dig själv och din yrkesroll med fokus på det Personliga ledarskapet. Det praktiska arbetet med din roll och situationer ur din vardag fortsätter under hela programmet, vilket ger konkret nytta och direkt effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Under ledning av en erfaren advokat fördjupar du dig i arbetsrättsliga frågor i Arbetsrätt i praktiken. Du kommer lära dig att hantera de flesta arbetsrättsfrågor med lagen i ryggen och får en ökad trygghet i att göra rätt när det gäller till exempel anställning, uppsägning och omplacering. I den avslutande utbildningen tränar du praktiskt på Konflikthantering och svåra samtal för att komma framåt med alla typer av samtal du kan ställas inför som chef – från vardaglig feedback till tuffare samtal.

Efter utbildningsprogrammet kommer du känna dig rustad för ett framgångsrikt, personligt och långsiktigt ledarskap. Du har redan börjat utvecklingsresan. Genom ökad kompetens i arbetsrätt och konflikthantering kommer du få större trygghet i din roll. Att veta vad som gäller och hur du ska hantera det frigör både tid och energi som du kan lägga på andra delar i ledarskapet. Som att använda de verktyg du lärt dig för att hjälpa varje individ att utvecklas, kliva framåt och ta större ansvar.

I Certifierad ledare 2.0 ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle, 2 tillfällen med individuell coachning samt diplomering efter utbildningen. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov. Mellan de fysiska utbildningsdagarna realiserar du din handlingsplan med support från våra kompetenta utbildare. Det borgar för hållbara resultat och utveckling på riktigt. Efter genomförd chefsutbildning får du en certifiering 2.0 som bekräftelse på din ledarkompetens.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ledare som gått vårt utbildningsprogram Certifierad ledare 1.0 – eller på annat sätt fått grunden för ett tryggt ledarskap.

Föreberedelser innan kursen:

Innan utbildningens start gör vi en analys av dina förväntningar och behov. Tillsammans med din mentor klarlägger du vad du vill uppnå med varje moment. Du får också göra några förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ som ger dig ett försprång och effektiviserar utbildningsdagarna. Dessutom får du tillgång till dina individuella coachingtimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

Innehåll:

 • Personligt ledarskap
 • Arbetsrätt i praktiken
 • Konflikthantering och svåra samtal
 • Två timmar individuell chefscoachning
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Support
 • Konkret handlingsplan
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • Avslutande certifiering

Efter kursen

Coachning och support för fortsatt utveckling efter utbildningen

Du blir certifierad ledare 2.0 efter genomförd utbildning genom godkänt examensprov. Certifieringen är en bekräftelse på uppnådda färdigheter i rollen som ledare och chef 2.0 och blir ett värdefullt kvitto på din utveckling. Dessutom har du tillgång till coachning, support och Kompetensportalen för att hjälpa dig i din fortsatta utveckling.

Video

Framfot Sprint

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad ledare 2.0 - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad ledare 2.0 - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad ledare 2.0 - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: