Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad ledare 2.0

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2+2+2 utbildningsdagar
36 800 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Öka din kompetens och utveckla dig själv både som person och i rollen som ledare. Certifierad ledare 2.0 är ett komplett utbildningsprogram med praktiska och behovsanpassade utbildningar som ger dig det du behöver för att nå framgång.

Certifierad ledare 2.0 är utbildningen för dig som vill ta ditt ledarskap till nästa nivå. Programmet omfattar tre utbildningar som binds samman med en röd tråd och ger insikt, ökad kompetens, konkreta verktyg och ny energi i ditt ledarskap.

Du börjar med att blicka inåt och jobbar med dig själv och din yrkesroll med fokus på det Personliga ledarskapet. Det praktiska arbetet med din roll och situationer ur din vardag fortsätter under hela programmet, vilket ger konkret nytta och direkt effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Under ledning av en erfaren advokat fördjupar du dig i arbetsrättsliga frågor i Arbetsrätt i praktiken. Du kommer lära dig att hantera de flesta arbetsrättsfrågor med lagen i ryggen och får en ökad trygghet i att göra rätt när det gäller till exempel anställning, uppsägning och omplacering. I den avslutande utbildningen tränar du praktiskt på Konflikthantering och svåra samtal för att komma framåt med alla typer av samtal du kan ställas inför som chef – från vardaglig feedback till tuffare samtal.

Efter utbildningsprogrammet kommer du känna dig rustad för ett framgångsrikt, personligt och långsiktigt ledarskap. Du har redan börjat utvecklingsresan. Genom ökad kompetens i arbetsrätt och konflikthantering kommer du få större trygghet i din roll. Att veta vad som gäller och hur du ska hantera det frigör både tid och energi som du kan lägga på andra delar i ledarskapet. Som att använda de verktyg du lärt dig för att hjälpa varje individ att utvecklas, kliva framåt och ta större ansvar.

I Certifierad ledare 2.0 ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle, 2 tillfällen med individuell coachning samt diplomering efter utbildningen. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov. Mellan de fysiska utbildningsdagarna realiserar du din handlingsplan med support från våra kompetenta utbildare. Det borgar för hållbara resultat och utveckling på riktigt. Efter genomförd chefsutbildning får du en certifiering 2.0 som bekräftelse på din ledarkompetens.

Målgrupp

Ledare som gått vårt utbildningsprogram Certifierad ledare 1.0 – eller på annat sätt fått grunden för ett tryggt ledarskap.

Föreberedelser innan kursen:

Innan utbildningens start gör vi en analys av dina förväntningar och behov. Tillsammans med din mentor klarlägger du vad du vill uppnå med varje moment. Du får också göra några förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ som ger dig ett försprång och effektiviserar utbildningsdagarna. Dessutom får du tillgång till dina individuella coachingtimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

Innehåll:

 • Personligt ledarskap
 • Arbetsrätt i praktiken
 • Konflikthantering och svåra samtal
 • Två timmar individuell chefscoachning
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Support
 • Konkret handlingsplan
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • Avslutande certifiering

Efter kursen

Coachning och support för fortsatt utveckling efter utbildningen.

Du blir certifierad ledare 2.0 efter genomförd utbildning genom godkänt examensprov. Certifieringen är en bekräftelse på uppnådda färdigheter i rollen som ledare och chef 2.0 och blir ett värdefullt kvitto på din utveckling. Dessutom har du tillgång till coachning, support och Kompetensportalen för att hjälpa dig i din fortsatta utveckling.

Video

Framfot Sprint

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad ledare 2.0, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning


Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer