Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad ledare 1.0

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2+2+2 utbildningsdagar
36 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-03-04 - Distans
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
36 800 SEK
2021-03-04

Malmö
36 800 SEK
2021-03-08

Stockholm
36 800 SEK
2021-03-24

Göteborg
36 800 SEK
2021-04-26

Kursbeskrivning

Praktisk chefsutbildning för dig som vill nå framgång. Våga bli bäst på det du gör!

Det här är utbildningen för dig som vill bli trygg och respekterad i rollen som ledare. I vår kompletta ledarskapsutbildning får du träna praktiskt på kunskap, verktyg och modeller som hjälper dig att lyckas.

Du kommer jobba aktivt med din egen roll och verksamhet, tillsammans med inspirerande utbildare som själva har många års erfarenhet av att vara chefer. 

Analysera och utveckla ditt ledarskap

Utbildningen anpassas efter dina förkunskaper, och börjar oftast med att du gör en DISC-analys ur ett ledarperspektiv, för att få större förståelse för dig själv och andra. Du kommer lära dig att leda effektivt, kommunicera bättre, bygga starka team och jobba aktivt med det coachande ledarskapet.

Vår populära certifiering består av tre ledarskapsutbildningar och extra kvalitetssäkring och stöd före, under och efter varje utbildning. Du anpassar själv studietakten efter din yrkesroll och situation. Efter genomförd chefsutbildning får du en certifiering som bekräftelse på din ledarkompetens.

2+2+2 utbildningsdagar

Utbildningen börjar redan när du anmäler dig och slutar när du nått ditt resultat. Vi ser till att du får det du behöver för att nå framgång – på riktigt.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

"Praktisk övning och värdefulla verktyg - nu är jag trygg i min roll som chef."

Björn Spångberg, Avdelningschef Tyréns

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Förberedande analys ökar behållningen av kursen

Bästa effekt av chefsutbildningen får du med en 360 graders kompetensinventering i början av programmet, förslagsvis efter nivå ett. Inventeringen är frivillig och syftar till att tydliggöra styrkor samt förbättringsområden genom att belysa hur andra uppfattar ditt ledarskap.

Innehåll:

Konkret arbete ger goda resultat under utbildningen

Gemensam pedagogik och struktur löper som en röd tråd genom de tre utbildningarna som tar dig från ny som chef till fullfjädrad ledare. Med rätt verktyg samt tid att praktisera dina nya kunskaper mellan kurstillfällena utvecklar du dig själv och dina medarbetare. Tillsammans med dina kurskamrater följer du utvecklingen och får kvitto på vad som fungerar.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

 • Ledarskap nivå 1
 • Ledarskap nivå 2
 • Ledarskap nivå 3
 • Support och stöd mellan utbildningstillfällena
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Full tillgång till vår metodik SPRINT - för bästa effekt av din utbildning
 • Material, mallar och checklistor
 • Förtäring
 • Diplom
 • Coachning, 2 h
 • Konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering

Företagsanpassad utbildning

Vi kan även genomföra denna utbildning som företagsanpassad. Antingen rakt av från kursbeskrivningen eller så anpassar vi innehåller efter era behov, mål och utmaningar.

Efter kursen

Uppföljning och utveckling efter kursen

Du blir certifierad ledare efter genomförd utbildning genom godkänt examensprov. Certifieringen är en bekräftelse på uppnådda färdigheter i rollen som ledare och chef och tillsammans med en förnyad kompetensinventering av ditt ledarskap blir certifieringen ett värdefullt kvitto på din utveckling. Dessutom har du tillgång till coachning, support och Ledarnätverket för att hjälpa dig i din fortsatta utveckling.

Video

   

Upplägg

Tider: 2+2+2 utbildningsdagar
Deltagare: Max 10 per kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad ledare 1.0, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Linda Söderlund
(5)
5 av 5
Göran Andersson
(5)
Känns viktigt för mitt ledarskap. Den har varit givande tack vare de konkreta exemplen vi lyft och de redskap/mallar vi fått med oss. Den har byggt på verkliga fall i mångt och mycket.
Lena Jarneryd
(5)
Bra upplägg, bra dynamik i vår grupp.

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad ledare 1.0 från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar