Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad KAM-säljare - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 + 2 + 2 dagar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Säljutbildning för dig som vill nå framgång

Utbildningspaketet Certifierad Säljare vänder sig till dig som vill sälja mer, samtidigt som du har roligare i säljrollen. Du blir framgångsrik, självsäker och effektiv som säljare och du får nöjda och återkommande kunder. Paketet består av tre kurser ut vårt ordinarie utbud samt extra stöd före, under och efter utbildningen.

Certifierad säljareInnan kursen får du göra en kompetensinventering, så du kan vässa dig i det som ger bäst effekt. Du och utbildaren är de enda som får tillgång till inventeringen. Du får specifik återkoppling på dina styrkor och hur du gör för att dra ännu större nytta av dem samt vad du behöver vässa för att lyckas bättre som säljare. Detta gör det tydligt vad du med enkla medel kan förändra för att höja ditt säljresultat.

Under kursen har du tillgång till ett sambesök eller medlyssning på samtal och återkoppling från din säljtränare. Du får även två timmar telefoncoaching där din personlige tränare stöttar och följer upp ditt arbete. Du får själv välja när det är dags för nästa nivå. Mellan kurserna kan du tillämpa det du lärt dig och genomföra din personliga handlingsplan.

Försäljning nivå 1 kan bytas ut mot presentationsteknik och retorik eller förhandlingsteknik, rådgör med oss om du är osäker. Uppmärksamma att två timmar telefoncoaching och sambesök endast ingår när ni bokar tre eller fler deltagare.

Det bästa pedagogiska upplägg jag varit med om!

"Det här är en suverän kurs både för dig som är på väg in i säljyrket och för dig som vill fräscha upp dina säljkunskaper. Och egentligen för alla som har kundkontakt. För mig och för företaget betalade den sig direkt. Det är otroligt att man kan lära sig så mycket på bara två dagar. Tänk om man använde samma sätt att lära ut i skolan! Då skulle saker och ting se annorlunda ut."
CLAES STRÖM, GAMMADATA INSTRUMENT AB

 

Innehåll:

 • Kursen Försäljning nivå 1*
 • Kursen Försäljning nivå 2
 • Kursen Försäljning nivå 3
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Förtäring och kursdiplom
 • Support mellan och efter tillfällena
 • Sambesök och återkoppling*
 • Två timmar telefoncoachning*
 • 360 graders kompetensinventering före och efter
 • Varje kurs avslutas med en konkret handlingsplan
 • Certifiering

*Kan bytas ut. Kontakta oss för mer information.

Kursdeltagaren Calle om "certifierad säljare"

Så här säger Calle Andersson, Rindab AB om Certifierad Säljare:

"Jag kan verkligen rekommendera andra säljare att gå utbildningen. Inte minst nu i det rådande ekonomiska läget är det viktigt att stärka sin säljkompetens. Det finns en röd tråd genom de tre delarna, och jag ser en tydlig fördel i att gå dem alla.

Jag har varit på flera säljutbildningar förut, men ingen har varit av samma klass som Framfots. Den stora skillnaden är det praktiska tillämpandet av teorierna redan under kursen, samt att man med mindre kurser tar större hänsyn till den enskilde deltagaren. Framfots säljutbildningar är seriösa och genererar högre försäljning."

Calle Andersson

Video

   

Efter kursen

För att bli certifierad säljare krävs att du gör om kompetensinvesteringen efter avslutad kurs. Det gör att du ser hur du har utvecklats och förbättrat dina färdigheter. Du får också göra ett prov som säkerställer att du vet hur du ska agera i vissa situationer för att skapa försäljning, nöjdare kunder och merförsäljning. Klarar du certifieringen får du titeln certifierad säljare i ett år. Du förnyar certifieringen aningen genom att verifierad ett gott säljresultat alternativ med fortsatta studier via någon kursarrangör eller egenstudier med verifikation till oss.

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad KAM-säljare - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad KAM-säljare - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1028 recensioner.
Alla recensioner för arrangören