Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad KAM-säljare - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 + 2 + 2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Komplett säljutbildning för dig som vill sälja mer och ha roligt under tiden

Certifierad KAM-säljare är en praktisk och behovsanpassad utbildning för dig som vill bli en framgångsrik, självsäker och effektiv säljare med nöjda och återkommande kunder. Under hela utbildningen kommer du att jobba praktiskt med din roll som säljare och de behov du och din organisation har.

Vår populära KAM-certifiering är ett paket med tre utbildningar ur vårt ordinarie utbud, Försäljning nivå 1–3, samt extra stöd före, under och efter utbildningen. Målsättningen är att du ska gå från säljare till partner med dina kunder.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

”Idag får vi fler affärer.”

LARS-OLOV LUNDVIK, TIETO

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Innehåll:

 • Kursen Försäljning nivå 1*
 • Kursen Försäljning nivå 2
 • Kursen Försäljning nivå 3
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Förtäring och kursdiplom
 • Support mellan och efter tillfällena
 • Sambesök och återkoppling*
 • Två timmar telefoncoachning*
 • 360 graders kompetensinventering före och efter
 • Varje kurs avslutas med en konkret handlingsplan
 • Certifiering

*Kan bytas ut. Kontakta oss för mer information.

Kursdeltagaren Calle om "certifierad säljare"

Så här säger Calle Andersson, Rindab AB om Certifierad Säljare:

"Jag kan verkligen rekommendera andra säljare att gå utbildningen. Inte minst nu i det rådande ekonomiska läget är det viktigt att stärka sin säljkompetens. Det finns en röd tråd genom de tre delarna, och jag ser en tydlig fördel i att gå dem alla.

Jag har varit på flera säljutbildningar förut, men ingen har varit av samma klass som Framfots. Den stora skillnaden är det praktiska tillämpandet av teorierna redan under kursen, samt att man med mindre kurser tar större hänsyn till den enskilde deltagaren. Framfots säljutbildningar är seriösa och genererar högre försäljning."

Calle Andersson

Efter kursen

För att bli certifierad säljare krävs att du gör om kompetensinvesteringen efter avslutad kurs. Det gör att du ser hur du har utvecklats och förbättrat dina färdigheter. Du får också göra ett prov som säkerställer att du vet hur du ska agera i vissa situationer för att skapa försäljning, nöjdare kunder och merförsäljning. Klarar du certifieringen får du titeln certifierad säljare i ett år. Du förnyar certifieringen aningen genom att verifierad ett gott säljresultat alternativ med fortsatta studier via någon kursarrangör eller egenstudier med verifikation till oss.

Video

   

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad KAM-säljare - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad KAM-säljare - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad KAM-säljare - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: