Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad HR-strateg - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2+2+2+2 utbildningsdagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Kontakta oss

Sverige
Kontakta oss
Certifierad HR-strateg

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

Mest engagerad personal vinner!

Utveckling, trivsel på arbetsplatsen, en bra kultur och bra ledarskap är avgörande för engagemanget i verksamheten. Det här är utbildningen för dig som vill ta er organisation till nästa nivå och få det att hända.

Certifierad HR-strateg är ett komplett utbildningsprogram som omfattar fyra utbildningar och där praktiskt arbete med din egen roll och organisation går som en röd tråd. Du utvecklar dig själv samtidigt som personalen trivs & presterar och organisationen når ännu bättre resultat.

Utbildningen börjar med att du får analysera ditt nuläge och göra en handlingsplan för ert arbete med Talent Management, för att se vilka delar ni behöver börja med för att hitta, locka och behålla den bästa personalen. Under hela programmet fortsätter du sedan att arbeta praktiskt med situationer ur din egen vardag, vilket ger konkret nytta och direkt effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Du kommer sjösätta arbetet med att forma en stark företagskultur med värderingar som ger resultat och engagemang. För att komma i mål med det får du vässa din förmåga att leda förändringsprocesser med förankring uppifrån och ut i verksamheten, i vår populära utbildning Förändringsledning. Utbildningsprogrammet avslutas med att du lär dig praktiska metoder och nycklar för ett effektivt, coachande ledarskap som du kan använda i dialog med både medarbetare och ledare.

Efter utbildningen är du rustad för fortsatt framgång i rollen som HR-strateg. Du har lärt dig konkreta verktyg och börjat använda dem för att skapa engagemang och driva framgångsrik utveckling – både här och nu och på längre sikt. Du är trygg i din roll och har nya metoder för att coacha både ledare och medarbetare i verksamheten till att kliva fram, våga mer och växa i sina roller.

I programmet Certifierad HR-strateg ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du vid tre tillfällen individuell handledning med en HR-mentor som ger dig stöd, tips och uppmuntran kring specifika situationer och utmaningar som dyker upp i din vardag. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov och efter avslutad utbildning får du en certifiering, ett värdefullt kvitto på din kompetens som HR-strateg.

Gå utbildning på distans

Hos oss kan du välja att gå utbildning på plats i våra lokaler, eller att öka kompetensen utan att lämna hemmet. Oavsett vad du väljer kommer du bli påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi från både utbildare och kurskamrater.

Målgrupp

Du som är eller kommer att bli HR-strateg. Kanske har du redan lagt grunden i vår utbildning Certifierad HR.

Föreberedelser innan kursen:

Förberedande analys och arbete ger effektiva utbildningsdagar

Innan utbildningen gör vi en förberedande analys av din roll, organisation och ditt nuläge. Du får tillgång till Kompetensportalen™ och några förberedelseuppgifter som börjar ge effekt redan innan vi träffas. Du får också tillgång till dina individuella coachingtimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

Innehåll:

 • Talent management i praktiken
 • Stärkt företagskultur & värderingar
 • Förändringsledning
 • Ledarskap nivå 3
 • 3 h individuell executive coaching med HR-mentor
 • Analys av befintlig företagskultur & värderingar
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar, checklistor och praktiskt material
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • Support mellan varje tillfälle
 • Konkret handlingsplan
 • Certifiering

Efter kursen

Coachning och support för fortsatt framgång

Du blir certifierad HR-strateg genom godkänt examensprov efter genomförd utbildning. Certifieringen blir ett värdefullt kvitto på din utveckling, och en bekräftelse på att du breddat och fördjupat din kompetens och dina färdigheter i rollen som HR-strateg.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad HR-strateg - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad HR-strateg - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1160 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad HR-strateg - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: