Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Certifierad HR – Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Certifierad HR

Detta är en komplett utbildning för dig som har eller kommer få ett HR-ansvar.

Utbildningen består av tre kurser: HR i praktiken, Rekrytera rätt och Arbetsrätt i praktiken. I programmet ingår en medarbetarundersökning och en extra kvalitetssäkring som stöd. Du kan genomföra kurserna i den takt du själv önskar anpassat till din yrkesroll. Efter avslutad utbildning får du en certifiering.

Alla tre delkurser har en gemensam pedagogik och kursstruktur som gör att du får det du behöver för att utveckla er viktigaste resurs – personalen. Som kursdeltagare blir du medlem i Ledarskap online som ger dig tillgång till kompetenta ledarskapsutbildare och utbyte med andra chefer. En kombinerad frukost och nätverksträff arrangeras varannan månad. Där får du träning, repetition eller fördjupning i ett specifikt ledarverktyg.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

                                             ”En perfekt kickstart!”

MIKAEL LANDMARK, EITECH

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

För bäst effekt börjar vi med en förberedande analys av din organisation i kurspaketet. Analysen består av en medarbetarenkät och ger ett konkret och verklighetsnära underlag att jobba med. Har ni redan undersökningar så kan dessa användas.

Vi genomför också en personlig behovsinventering och en coachande samtal för vi tillsammans sätter upp mål och ger dig stör för vad du kan behöv göra. Du får råd kopplat till era affärsmål och vad du behöver förankra med företagets ledning.

Innehåll:

 • Kursen HR i Praktiken – Bäst personal vinner
 • Kursen Rekrytera Rätt
 • Kursen Arbetsrätt i Praktiken
 • Medarbetarundersökning inkluderad som gör att du har något konkret och mätbart att arbeta med under utbildningen
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Gemensamma nätverksträffar för utbyte och inspiration med andra, både med HR-inriktning och ledarinriktning
 • Förtäring och kursdiplom
 • Två timmar coachning i programmet
 • Support mellan och efter tillfällena
 • Varje kurs avslutas med en konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering

Efter kursen

Efter genomförd utbildning testas dina kunskaper i ett prov. Får du godkänt blir du Certifierad HR-ansvarig. Certifieringen gäller ett år i taget. Vill du förnya certifieringen krävs fortsatta studier via Framfot eller annan arrangör, alternativt verifierade egenstudier.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Video

Framfot Sprint

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad HR – Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad HR – Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1029 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar